Hej Dziewczyny:-)
OOOO!!!! ale wieści!!!! a ja tak coś czułam, że
kasia.natka na bocianówce leży

Kasieńko!!! gratulacje!!!! piękna panna, idealna partia dla mumowego Fasola

:-)
zuzanka głowa do góry, nogi na bok i zaraz fasolka wpadnie!!! a po jutrzejszym badaniu to już na 100%

zobaczysz i Ty się Kochana doczekasz!!!!!!!!!!! trzymaj się jutro dzielnie!!!! mam nadzieję, że będziesz znieczulona i nic nie poczujesz

Daj znać jak poszło!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ani@k dzięki za info o kasi.natce!!! Ty jak zwykle niezawodna i zawsze na posterunku

Już nie mogę się doczekać opisu wczasów i fotek!!!! i kciukasy za Twój cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o napisz chociaż słówko czy wszystko ok u Ciebie....zaczynam się martwić...:-(
A ja dziś rano tez zaliczyłam małego stresa jak mi tempka spadła o 3 kreski

w ciągu dnia mam 37st, ale liczy się ta poranna, nie? już miałam leciec na progesteron...ale stwierdziłam, że jak tydzień temu wynosił 34...to może wytrzymam do poniedziałku jak planowałam. Zobaczymy jutro jaka będzię tempka...chyba, ze będzie dalej spadać (tfu tfu...) to chyba polecę do jakiegoś polskiego lekarza, żeby mi przepisał dupka, a jak ok, to normalnie w poniedziałek porobię wszystkie badania. Ehhh no i zaczęły się stresy...czy aby wszystko w porządku...żeby czegoś nie przeoczyć co się źle dzieje...mam nadzieję, że to minie, bo to dość męczące...ciągłe zastanawianie się, obserwowanie siebie...ale chciałam, to mam, nie?;-):-)
Uciekam na chwilkę, idę sobie przygotować coś dobrego na jutrzejszy lunch

nie ma zmiłuj :-)