Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trafił mi się super lekarz, taki dość młody;-) lekko mi się przyglądał
ale tyle mówił, że szok!!!! ogólnie tutaj to trzeba z każdego wyciagać, no chyba że taki debil jak ten na amnio, co gó..o wiekie widzi, a już kracze, że wada serca!!!! No ale ogólnie to nie mówią za wiele...a ten to gadał i gadał. Pomierzył wszystko, kazdy organ pokazywał mi na ekranie, tłumaczył co i jak. Chyba się domyślał, co ja przeszłam przez to amnio i teraz chciał mnie naprawdę uspokoić. Jedynie mówił, że oni nie liczą paluszków, bo musieliby tu siedzieć cały dzień, a dzidzia i tak ma ręczki w piąstki zwinięte. No ale jak nie liczą, to nie liczą. Od razu po badaniu umówili mnie na kolejne usg, to będzie w 26 tc. A po badaniu od razu mam mieć wizytę u położnej. Mówiłam im, że jedna wizyta już mi przepadła, bo szpital wysyła mnie do przychodni rodzinnej, a w przychodni do szpitala...Kazali zgłosić się do przychodni 18 października, to będzie jakiś 23tc i położna ma mnie tam przyjać, powiedziałam im, że gwarantuję, że mnie wyślą znowu do szpitala, bo u nich dopiero po 26tc. Gdyby tak się stało, mam jakiś specjalny numer do tego szpiatala i mam dzwonić na skargę. Nie wiem czy to właśnie wtedy nie robią tej krzywej cukrzycowej...jak mi to przepadnie, to chyba się wścieknę!!!! no ale zobaczymy...Póki co, lekarz kazał się już odprężyć, zrelaksować, odetchnąć pełną piersią;-) i cieszyć się ciążą:-) I taki mam zamiar!!!!!!

bo ja wiem...
?!na dworcu ???
ucz sie od dziecka ucz ....
zdrowiej szybciutko