Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jak to mój dokt. powiedział wzrost temperatury oznacza że właśnie pęcherzyk pękł.
Czyli u mnie w tym cyklu jak zwykle kicha bo w ogóle temperatura nie wzrasta:-( Stoi jak zaklęta![]()
Aleksander, Olek, Alek, Aleksandra, Olapiękne imiona
i jakie mądre dzieci wyrastają
![]()
ani@k...co do pierwszych sygnałów przydatnych do schiz..to ja miałam wyostrzony węch. 2 tygodnie po zapłodnieniu jechałam autobusem po Warszawie i czułam zapach mokrej sierści psa, a że nie uważam zwierząt za estetyczne, więc całą drogę walczyłam by nie wymiotować...więc wąchaj, wąchaj...![]()
"pokolenie ikea" piotr C. grube - nie czytuje takiej literatury ale polecam na rozerwanie i na rzeczywistość z przymrużonym okiemoto próbka :
"To jest Oscar i Monika.Od trzech miesięcy mają dzieckskar miał wory pod oczami, które kończyły się w okolicy zębów,i wyglądał, jakby miał azbestowy garnitur.Monika z kolei miała dupę jak szafa, cyce jak torby na ziemniaki, a w spojrzeniu neofaszystowski zapał matki Polki"
czekałam na eMa aby mnie odebrał z dworca, bo przyjechałam i nie miałam sił ciągnąć mojej przepakowanej torbyAni@k a no właśnie,co to za dziurawce w twoim wykresie?!na dworcu ???
3)mam wysokie AMH co ją nie pokoi i nie wie co ze mną zrobić bo ja nie chce drugie jeszcze in vitro a podobno czas mi się kończy z jajeczkowaniem:-( to złe wiadomości
heh.. nie wiem czy jeszcze we wrześniu ale napewno w październiku zaczynam robićte badania które zlecił mi mój osobisty Magik..no i zacznę ostro ćwiczyć aby spadł mi trochę brzuch..bo nieciekawie wyglądam i pewnie mało apetycznie się robi tym wszystkim którzy mnie oglądają, zatem nie wrzucam żadnych zdjęć bo nie

lecę z Cudem do parku, gdzie są dziki, osły, pawie, etc., nawet jakaś świnia wietnamska. jak to Cud powiedział "mamo, zrobimy sobie piknik"