reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma powodzenia i zdrowia dla Olusia i Ciebie. Pomalutku Olus se straci kolorki i wroci do swojej formy. Bedzie dobrze, jestes w dobrych rekach

Nie wiem co pisac, bo dzis sie spodziewalam@ w sensie, ze przylezie juz po 24 dniach jak ostatnio.Na razie nic nie widze, i tez nic nie czuje, co mogloby wskazywac na jej nadejscie
Poczekamy, pozyjemy

Kasia.natka nie martw sie, Twoja sliczna Bobo jest zdrowiutka i to jest najwazniejsze

Ciezaroweczki prosze sie nie przepracowujcie, bo nie warto. I tak tego nikt nie doceni, znajac zycie

Kasica i Zuzka jak zwykle pracusie i kuchciki
Ani@k cala i zdrowa i chyba w lepszym humorku?

Bzzzz zawitala wreszcie, Witamy Pania;-)

Dam Wam znac, jesli by sie cos u mnie z @ dzialo czy tez nie dzialo.
Tylko spokoj moze mnie uratowac

Spokojnej nocy
pa

reklama
Hejka,
Aleksis - &&&&&&&&&&& i wiecej nic nie powiem :-)
katiuszka- na Olka idealne sa ubranka na 62 cm, niektore 56 tez zalezy od firmy a 68 jjeszcze troche za duze;-)
kasia.natka- moze uda sie zamrazac zapasy mleka i podawac Misi laczac z modyfiikowanym ? wspolczuje ze juz musisz wracac do pracy...ale bedzie dobrze najgorzej na poczatku:-)&&&

Oluś wyszedl dzis spod lamp bo bilirubina juz ladnie spadla :-):-):-)
Jutro rano mamy powtorke jego morfologii i jak bedzie ok to jutro lub we wtorek do domciu. Ja juz smigam na calego jakbym nie miala blizny przez caly brzuch ;-);-)

Goraco wszystkie Was pozdrawiamy, do wkrotce :-):-)

Ostatnia edycja:
Witam się letką kawunią:tak:

Muma bardzo się cieszę że u was wszystko gra:tak: I że Olek żółte barwy zrzucił :tak:
Ino tknąć i w domciu będziecie w komplecie:-)

Bzzzz pamiętaj w kupie raźniej kochana :-p

Ja się w domciu kuruję i można powiedzieć że nawet nudzę:eek:
Co ja będę robić dzisiaj :confused:

P.S :
Zuza łobudź się i wykresik uzupełnij bom zniecierpliwiona :tak:

Zdaje się że to ja rozsiewam zarazę:zawstydzona/y: Sorki Ani@k:dry:
spoko - a jeżeli to zaraza "II-kreseczkowa" chętnie podłapię :tak:

kupiłam mamie prezent,bo 6 listopada ma urodziny,kupiłam jej sweterek,szal,r ękawiczki skórzane.
ale jazda Kasica!!!!! moja Mama też ma jutro urodziny :-) tylko ja jeszcze nie mam prezentu :zawstydzona/y:

dobry wieczór babeczki ...
pamiętacie mnie jeszcze ?! hi hi hi
yyyyyyy nie.. a Ty u nas na wątku pisałaś??????:rofl2: ;-):laugh2::-)

Nie wiem co pisac, bo dzis sie spodziewalam@ w sensie, ze przylezie juz po 24 dniach jak ostatnio.Na razie nic nie widze, i tez nic nie czuje, co mogloby wskazywac na jej nadejscie
Poczekamy, pozyjemy

Dam Wam znac, jesli by sie cos u mnie z @ dzialo czy tez nie dzialo.
Tylko spokoj moze mnie uratowac
czekamy, czekamy i @ odpędzamy :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja się w domciu kuruję i można powiedzieć że nawet nudzę:eek:
Co ja będę robić dzisiaj :confused:
może poćwicz sikanie na test?????
Muma buziaki dla Was :******
Kasia.natka nie znam jeszcze tego uczucia ale współczuję 'rozłąki' z Misią, buziaki :***********

ale czad!!!!!!!!!!!!! coś czuję że Nowe Fasole do nas zawitały!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

cześć!!!!!!!!!!Ani@k,no to ostatni dzowneczek,zeby kupic mamie prezent:tak::tak:.My dziś wolne mamy:-)oj ciesze się bardzo!!ale za to sobota pracująca jest....:-(dziewczyny,brzuch mnie boli,tak na dole....:-(oznaka zbliżającej się @:-:)-( cycki tez mnie bolą.......dziś mam 29 dc.Dzis mam wolne to chce wykorzystac ten dzień,własnie pościel zmieniłam,wstawiłam pranie,i za sprzatanie sie biorę.Adam na dworze przed domem zagrabia liście,bo nazbierało się tego troche...!!!!zmykam narazie dziewczynki....miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki!

Pozdrawiam Was wszystkie, zaraz spadam do Padwy w odwiedziny u Sw. Antoniego.
Jutrzejsza operacja zostala przesunieta o jeden dzien czyli na srode, a ja zamiast srac po gaciach mam zaparcia. Odezwe sie wieczorem.
Dla staraczek wielgachne kciuki i fluidy >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

czesc babole
caterina!!&&&&&&&&& piekna tempka, rany, MUSI sie utrzymac!!!:tak:&&&&&&&&&
Gatto kurcze:sorry: , wcinaj suszone morele, bedzie dobrze. Nie denerwuj sie tylko, prosze, spokojnie, bedziesz w dobrych rekach:tak:
ANi@k jak tam smarkaczu? w pracy zarażasz wszystkich czy tez na zwolnienie poszlas?;-):-) hihi chyba od cateriny zarażajace fluidki niedługo beda płyneły;-)
Muma tylko niesmigaj za szybko, no bo to jednak operacja i duze ciecie było...no spokojnie, zeby Ci sie nie rozlazło tam coś:sorry: Jeszcze bedziesz miala czas na bieganie...za Olkiem;-):-) Dobrze,ze juz Młody zdrowieje, buziaki :**
kasia.natka ja mysle jak Muma, ze jak bedziesz w domu, to mozesz zapasy robic dla Małej. A w pracy... nie wiem jak długo odciagniety pokarm moze sobie stac w temp.pokojowej, ale chyba kilka godzin moze?? jakbys przed praca w domu sciagnela, a potem w pracyw połowie i tak pod koniec, to moze da rade wytrzymać ?:sorry: No albo jeszcze sa rozniaste pojemniki termiczne (cos jak minilodóweczki), do pracy mogłabys cos takiego przyniesc sobie:happy:
bzzzz hehe nooo ciesze sie, ze zyjesz;-):-)
Aleksis nie ma @ wiec jest dobrze:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Staraczki , jeszcze przesyłam fluidki z mojego balona;-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Kok.o oj oby, oby!!!!!!!!! ja już może tyle nie smarkam :eek: teraz mnie jakieś świszczszczęścia dopadły :sorry: a Caterina jak mnie tylko zarazi Ii krechami to ją pojadę osobiscie do Lublina wycałowac ;-)

ja w pracy, dłuuugi łikend przeznaczyłam na wylegiwanie się w cieple..

Gatto heh włoscy lekarze potrafią człowieka przed operacją zrelaksiować, nie ma co! życzę aby Antoni dopomógł &&&&&&&&&&&&&&&&& no i to chyba dobrze ze nie srasz po gaciach ;-)

Zuza Ty już wstałas??????? POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!
[qrcze, dopatrzyłam się dzisiejszej temp. na Twoim wykresie.. ja pierdykam!!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!!!!!!!:crazy:]

Ostatnia edycja:
hihi Ani@k znaczy sie że rzęzisz i charchoczesz na kolezanki/kolegów;-):-D
caterina moze zajmij sie zbieraniem swoich zarazów do koperty i poślesz to Ani ;-):-)

reklama
hehe niczym 'koszmar z krainy wiązów' :laugh2::-)

no wlasnie Caterina, dawaj swoje zarazy!!!!!!!!!!!!!:tak:

Kok.o a Ty w domku??? czy jeszcze w pracy????? mówiłas kiedyś ze w listopadzie będzie już free tajm..

Do góry