Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

taki ociężały co 5 min łażę do łazienki bo uciska mnie macica i sikam jakby kot napłakał :-

i współczuje wychodzenia z domu w taką noc zimną
moja mała po 6 też wychodzi do szkoły 

), musialam dzwonic po ludziach coby mi ktos zmienil to kolo....na szczescie znalazl sie jeden uprzejmy
potem musialam zawiesc do wulkanizatora to kolo i potem go odebrac....uffff....pol dnia! Nie wiem czemu zawsze mnie sie te rzeczy zdarzaja
jak jeszcze pracowałam w Polsce, to też wychodziłam przed 6, nienawidziłam tego z całego serca!!!! a ja jeszcze taki zmarzluch, to dopiero dawało mi to w kość!!! ale co poradzić...jak trzeba, to trzeba...
ani@k ma rację, Ty tylko zapisuj temperaturki na wykresie, a my już je będziemy interpretować;-)
dobrze, że znalazł się ktoś, kto Ci pomógł to koło wymienić
Moja znajoma kiedyś kilka godzin wydzwaniała po kolegach, żeby któryś jej pomógł...ale chętnych za bardzo nie było
tacy to dżentelmeni
a co to za śpiworek kupiłaś? taki do spania w nocy? czy do wózka?
:-) ja Ci to mówię....
Aaaa jeszcze koleżanka do mnie zadzwoniła jak byłam na zakupach i pyta się co robię, a ja, że łażę po sklepach. O jak się wydarła na mnie!!! że chyba zwariowałam wypuszczać się tak daleko od domu
eee no bez przesady...
witam sie poraną kawiną

No ale dobrze ze z małą wszystko dobrze 

O 9 mojego czasu już byłam na nogach, bo mnie szwagierka obudziła telefonem
Ale w sumie to bobrze, bo pewnie dalej bym spała, a tak to coś porobię, trochę się zmęczę i mam nadzieję, że w nocy pośpię. Dziś oczywiście było kursowanie między kuchnią, salonem a sypialnią...hmmmgdzies tak do 4 rano
ale to było do przewidzenia...
ale...co ja mogę, niech sama podejmuje decyzje...