reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kok.o ja do M zawsze mówiłam bo swoje pachnie fiołkami :-)dlatego Ci nie przeszkadza ,poczekaj jak Ewunia zacznie jeść zupki i obiadki ojjojjoj będą zapachy fiołków :laugh2::-D a Wy jak sobie radzicie fajnie macie teraz ,ja zawsze lubiłam przychodzić do domu gdzie był maluszek tak niemowlaczkiem tak pachniało zawsze :eek:;-) ja się Ewunia sprawuje ?

reklama
Hej babolki!

Katiuszka kupilam taki do spania ten spiworek BARNSLIG Sacco nanna - rosa - IKEA tylko zielony z truskawka ;-)

Zuzanko niestety nie odpoczywam, bo mialam cale mase zalatwiam i dopiero co weszlam do domu. Jeszcze musze zejsc do garazu, bo zostawilam tam zakupy, a nie moge tak nosic za duzo na raz. Jestem skonana.

Bionda witaj, nie gadaj, ze nie masz o czym pisac! O dupie Maryny chociazby!:tak::tak: Co jaki czas zwiekszasz dawke euthyroxu? co 2 tyg??

Kok.o bo moze do swojskich kup nie masz obrzydzenia, tylko do cudzych (co moge zrozumiec:-p)

Ide po te zakupy i musze cos zjesc. Dzis na SR mowili o niezbednych badaniach miedzy 36-40 tc i o koncentracji w czasie porodu, a wlasciwie przed.

no daj spokój tak łazić i łazić ,Gatto ile u Was stopni jest ? u Nas -1 i pada śnieg dzisiaj jak opętany ,

dobra ja zmykam na obiad z M zaraz będzie w domku :tak:

Ostatnia edycja:
Zuza ja mam taki własnie hardcor w robocie:zawstydzona/y: Ale byle do soboty,łikend mam cały wolny:rofl2: i juz w następnym tygodniu zwalniam obroty:tak:
Bionda pisz o czym tylko chcesz :tak: Popatrz ja jestem Nadwornym Meteorologiem ze wchodu taka Caterina Max Colanko :laugh2:

A dla mnie żadne wytwory ludzkiego ciała nie straszne :-p

witajcie!!własnie was doczylałam:p)zuzanko,jak przyjdzie @ to wtedy leki,wyniki i wszystko dobrze bedzie!!kurcze czytałam to co biondia pisała o ziółkach i hormonach......,no i mam mieszane uczucia co t=do tej "mieszanki"...ja biore bromergon,codziennie 1 tabletke na noc....i piję ziółka juz ponad tydzien.....i zastawnawiam sie,czy tak można????:sorry:po prostu już "zgłupiałam",no......

A dla mnie żadne wytwory ludzkiego ciała nie straszne :-p
hehehe nawet cudzego ludzkiego ciała:laugh2: ciezko by Ci było, gdyby było inaczej;-)
:-D

zuzka mam dzień świstaka codziennie;-) Ewa funkcjonuje wcyklach 3godzinnych;-) Ale troche marudny egzemplarz mi sie trafił:tak:, po jedzeniu trza dluuugo lulac, zanim zasnie. przysypia i za 10min znów poplakuje:sorry:

reklama
kok.o - nie narzekaj;-) Mój czasem w ogóle nie śpi w dzień, trza zabawiać albo z cyckiem służyć Paniczowi:tak: Ostatnio jest trochę lepiej ale naprawdę patrząc po swoich i znajomych dzieciach - dziewczynki są bez porównania lepiej 'ułożone' :-D
Dziś się Oluś pierwszy raz zaczął głośno śmiać i od razu matka szczęśliwa :-p

A ja zaraz zasnę, już kawę dziś piłam i chyba znów muszę.

Do góry