Ja 10 dni po zastrzyku robiłam zawsze betę. Robiłam też test sikany ale w cyklu w którym zaszłam w ciążę była bardzo bardzo blada kreska. Polecam więc betę.Jestem 10 dzień po zaszczyku nie wiem czy szybciej mam zrobić test bardzo się boje staramy się z mężem 6 lat to czekanie jest najgorsze![]()
reklama
Agusia127
Początkująca w BB
Czyli udało się pani po zaszczyku zajść w ciążę?Ja 10 dni po zastrzyku robiłam zawsze betę. Robiłam też test sikany ale w cyklu w którym zaszłam w ciążę była bardzo bardzo blada kreska. Polecam więc betę.
Agusia127
Początkująca w BB
NaprawdęNawet dwa razy![]()

Agusia127
Początkująca w BB
Boje się czy się uda miNawet dwa razy![]()

Madame JS
Fanka BB :)
Oczywiście. Tyle tylko, że wyszedł negatywny, i po 11, i po 14 dniach - za pierwszym razem.A zrobiła pani test ciążowy?
Ogólnie czytam o tym ovitrelle i pisze że po 10 lub 14 dniach można zrobić test ciążowy
Teraz jestem dopiero 7 dni po zastrzyku, więc jeszcze mogę się łudzić przez jakiś czas

Agusia127
Początkująca w BB
Czyli w jakim momencie najlepiej zrobić betę?Oczywiście. Tyle tylko, że wyszedł negatywny, i po 11, i po 14 dniach - za pierwszym razem.
Teraz jestem dopiero 7 dni po zastrzyku, więc jeszcze mogę się łudzić przez jakiś czas![]()
Madame JS
Fanka BB :)
Musi upłynąć minimum 10 dni. A wg lekarza 3 dni po terminie miesiączki.Czyli w jakim momencie najlepiej zrobić betę?
reklama
Agusia127
Początkująca w BB
Jutro chce zrobić betę będzie 12 dzień po zaszczykuMusi upłynąć minimum 10 dni. A wg lekarza 3 dni po terminie miesiączki.