Ja też brałam ovitrelle i faktycznie może utrzymywać się nawet do 14 dni ale jak zrobisz test jutro i powtórzysz w czwartek i będzie przyrost, to będziesz wiedziała. Mi zazwyczaj zastrzyk utrzymywał się przez 10 dni. Lekarz kazał badać betę 11 dnia zawsze, bo byłam obstawiona lekarstwami i musiałam mieć jasność czy kontynuować. 3mam kciuki 
reklama
KlaRoz1997
Początkująca w BB
Zawsze jest nadzieja ale czy to się utrzyma to już nikt tego nie wie@KlaRoz1997 Jeśli kreski nie było, a zaczęła się pojawiać nawet jaśniutka, to jest nadzieja :*
KlaRoz1997
Początkująca w BB
Najgorsze jest to że czuje się cały czas jak bym miała dostac okres
A to jest typowe odczucie i na początku ciążyNajgorsze jest to że czuje się cały czas jak bym miała dostac okres
KlaRoz1997
Początkująca w BB
Ja mam dosyć ciężką prace na dziale w auchan więc dzwigam dużo i też z tego mnie może boleć brzuch no teraz troszeczkę mniej bo po inseminacji lekarz Kazał mi sie oszczędzać ale na objawy ciąży to jeszcze troszkę za wcześnie tak mi sie wydaje.
KlaRoz1997
Początkująca w BB
Ania0306
Fanka BB :)
Ja bym poczekała jeszcze, żeby minęło te 14 dni i wtedy bym poszłaCo myślicie nie wiem czy mam iść na tą bete...
11 dni po zastrzyku 10 po inseminacji
KlaRoz1997
Początkująca w BB
Jednak poszłam wynik ma byc po 18Ja bym poczekała jeszcze, żeby minęło te 14 dni i wtedy bym poszła
A dla pewności zrobie za 2 dni
Ania0306
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! ❤ Daj znać!Jednak poszłam wynik ma byc po 18
A dla pewności zrobie za 2 dni
reklama