reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

10 dpo..co myślicie?

Hejka. Czekam na aktualizację ☺️ u mnie dzisiaj takie testy. Ostatni raz ciebie widziałam, jak okazało się, że jestem w ciąży z pierwszym synem. Nie mogę się doczekać rana żeby powtórzyć test. Jak jutro też będzie coś widać to lecę w sobotę na betę.
juz możesz lecieć na betę, bo widać kreski 😄

reklama
juz możesz lecieć na betę, bo widać kreski 😄
wiem, ale będę chciała zrobić przyrost po 48h, więc jak jutro pójdę to w niedzielę nie mam nigdzie otwartego punktu pobrań. Tak więc mam zamiar iść w sobotę i jak będzie pozytywna to w poniedziałek zbadam przyrost

wiem, ale będę chciała zrobić przyrost po 48h, więc jak jutro pójdę to w niedzielę nie mam nigdzie otwartego punktu pobrań. Tak więc mam zamiar iść w sobotę i jak będzie pozytywna to w poniedziałek zbadam przyrost
Możesz zrobić w 72h kalkulatory bety przeliczą Ci podwojenie ma 48h na spokojnie.

śmiało możesz isc jutro i w poniedziałek powtórzyć, po 72h

Do góry