reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

10 latek

Ból może również promieniować od pierwotnego miejsca urazu do odleglejszego miejsca i tam być odczuwany.

reklama
No te badania które były wskazane miał robione echo serca RTG klatki piersiowej morfologia z rozmazem żelazo glukoza magnez tarczyca . to się zaczęło od tego jak zaczął intensywnie kaszleć przy ksztuścu wcześniej nie narzekał że go boli w klatce piersiowej czy ma gorącą rękę też słyszałam że po ksztuścu nawet jak mija trochę czasu a masz np infekcje dróg oddechowych to jak jest naderwany mięsień w klatce piersiowej to przy kolejnej infekcji wraca ból mięśnia tylko mnie to martwi że pokazuje że ma tą gorącą rękę i to po tej samej stronie co wskazuje że go boli w klatce piersiowej syn ma też stwierdzony autyzm więc też trudno jest żeby on dokładnie określił ból też ogląda np różne filmiki w których są różne inne zdarzenia a on lubi naśladować więc trudno jest też zrozumieć co go dokładnie boli

No te badania które były wskazane miał robione echo serca RTG klatki piersiowej morfologia z rozmazem żelazo glukoza magnez tarczyca . to się zaczęło od tego jak zaczął intensywnie kaszleć przy ksztuścu wcześniej nie narzekał że go boli w klatce piersiowej czy ma gorącą rękę też słyszałam że po ksztuścu nawet jak mija trochę czasu a masz np infekcje dróg oddechowych to jak jest naderwany mięsień w klatce piersiowej to przy kolejnej infekcji wraca ból mięśnia tylko mnie to martwi że pokazuje że ma tą gorącą rękę i to po tej samej stronie co wskazuje że go boli w klatce piersiowej syn ma też stwierdzony autyzm więc też trudno jest żeby on dokładnie określił ból też ogląda np różne filmiki w których są różne inne zdarzenia a on lubi naśladować więc trudno jest też zrozumieć co go dokładnie boli
No to do fizjo.

reklama
A czy fizjoterapeuta coś pomoże już sama nie wiem
Dowiesz się jak się skonsultujesz. Niewiadomo jaka jest przyczyna, a ktoś po to studiuje, praktykuje latami, dokształca się, robi dodatkowe studia i zdobywa doświadczenie po to, żeby wiedzieć więcej niż randomowe osoby na forum. Jak fizjo nie pomoże, to może wskaże dalszy kierunek poszukiwań.

Do góry