reklama
Nie wiem już sama dzisiaj rozmawiałam z lekarzem rodzinnym powiedzał że jak wszystkie badania są dobre to nie wie od czego to może byćBól może również promieniować od pierwotnego miejsca urazu do odleglejszego miejsca i tam być odczuwany.
lady in black
Moderator
co znaczy "wszystkie badania"? to powinien skierować na konsultacje, do kogoś, kto może widziećNie wiem już sama dzisiaj rozmawiałam z lekarzem rodzinnym powiedzał że jak wszystkie badania są dobre to nie wie od czego to może być
No te badania które były wskazane miał robione echo serca RTG klatki piersiowej morfologia z rozmazem żelazo glukoza magnez tarczyca . to się zaczęło od tego jak zaczął intensywnie kaszleć przy ksztuścu wcześniej nie narzekał że go boli w klatce piersiowej czy ma gorącą rękę też słyszałam że po ksztuścu nawet jak mija trochę czasu a masz np infekcje dróg oddechowych to jak jest naderwany mięsień w klatce piersiowej to przy kolejnej infekcji wraca ból mięśnia tylko mnie to martwi że pokazuje że ma tą gorącą rękę i to po tej samej stronie co wskazuje że go boli w klatce piersiowej syn ma też stwierdzony autyzm więc też trudno jest żeby on dokładnie określił ból też ogląda np różne filmiki w których są różne inne zdarzenia a on lubi naśladować więc trudno jest też zrozumieć co go dokładnie boli
Lady Loka
Fanka BB :)
No to do fizjo.No te badania które były wskazane miał robione echo serca RTG klatki piersiowej morfologia z rozmazem żelazo glukoza magnez tarczyca . to się zaczęło od tego jak zaczął intensywnie kaszleć przy ksztuścu wcześniej nie narzekał że go boli w klatce piersiowej czy ma gorącą rękę też słyszałam że po ksztuścu nawet jak mija trochę czasu a masz np infekcje dróg oddechowych to jak jest naderwany mięsień w klatce piersiowej to przy kolejnej infekcji wraca ból mięśnia tylko mnie to martwi że pokazuje że ma tą gorącą rękę i to po tej samej stronie co wskazuje że go boli w klatce piersiowej syn ma też stwierdzony autyzm więc też trudno jest żeby on dokładnie określił ból też ogląda np różne filmiki w których są różne inne zdarzenia a on lubi naśladować więc trudno jest też zrozumieć co go dokładnie boli
A czy fizjoterapeuta coś pomoże już sama nie wiemNo to do fizjo.
Cookie_
Moderator
No raczej może pomóc od tego jest jego specjalizacja. Zajmuje się układem miesniowo-szkieletowym.A czy fizjoterapeuta coś pomoże już sama nie wiem
reklama
lady in black
Moderator
Dowiesz się jak się skonsultujesz. Niewiadomo jaka jest przyczyna, a ktoś po to studiuje, praktykuje latami, dokształca się, robi dodatkowe studia i zdobywa doświadczenie po to, żeby wiedzieć więcej niż randomowe osoby na forum. Jak fizjo nie pomoże, to może wskaże dalszy kierunek poszukiwań.A czy fizjoterapeuta coś pomoże już sama nie wiem