• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Tak się zastanawiałam czy ktoś stosował albo ma zamiar, pieluszki wielorazowe, kiedyś coś mi się obiło o uszy, że coś takiego jest. Podobno działają jak pieluchy jednorazowe, ale można je prać :eek:

Tak się zastanawiałam czy ktoś stosował albo ma zamiar, pieluszki wielorazowe, kiedyś coś mi się obiło o uszy, że coś takiego jest. Podobno działają jak pieluchy jednorazowe, ale można je prać :eek:

gdzieś miałyśmy tutaj na forum taki temat o pieluszkach. przejrzyj wszystkie rozpoczęte tematy, to na pewno znajdziesz, to co szukasz, bo pamiętam, że wypowiadały się dziewczyny, które je stosowały

Dziewczyny powiedzcie jakie preparaty witaminowe kupujecie? Mi lekarz nic nie zapisał, a chciałabym łykać coś z DHA. Kupiłam dzisiaj feminatal, ale jest cholernie drogi. Możecie podać, co bierzecie i ile wydajecie kaski?

Ja miałam zalecone Centrum materna (razem z dha kosztuja ok60zł 30szt) ale sa wycofane chwilowo i ginek kazał zamienic np na Falvit mama(sa tanie ok 20zł 60szt ale bez dha).Tez chce kupic cos z dha jak skoncze falvit ale niestety z tymi kwasami to wszystko jest drogie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry