Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz, a ja z kolei mam odwrotnie. Gdybym stosowala cos ciagle, to moja skora by sie buntowala. Co prawda jakos nigdy nie musialam kwasami sie traktowac, ale mozna powiedziec, ze chorobe skory mam w genach i jestem pod kontrola dermatologa.Harsh czasem zdarzało sie ze przez pare dni robiłam przerwe(np na wyjezdzie) i myłam zwykła woda ale bardzo szybko miałam ''drozdzowe'' na twarzyja kiedys miałam okropne uczulenie tylko na twarzy (skora schodziła mi płatami do zywego) i od tamtej pory uzywam tego 3%kwasu bornego(kiedys trzeba było robic na recepte) i nigdy nic mi sie nie działo.
ja mam takie moze glupie pytanie...ale jako ze pierwszy raz jestem w ciazy to zapytam co mi tam... a mianowicie... skad wiadomo ze ma sie skurcze... tzn gdzie to boli i jak ? jakie sa te skurcze braxtona, te poczatkowei kiedy sie ich spodziewac?? a jakie te pozniejsze?
ja mam takie moze glupie pytanie...ale jako ze pierwszy raz jestem w ciazy to zapytam co mi tam... a mianowicie... skad wiadomo ze ma sie skurcze... tzn gdzie to boli i jak ? jakie sa te skurcze braxtona, te poczatkowei kiedy sie ich spodziewac?? a jakie te pozniejsze?