reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

Nie musi Cie palic mocno w przelyku, ale moze sprobuj z rennie jednak?
Gdy ja leczylam moj zoladek pomagalo siemie lniane..naprawde dzialalo cuda.
Zalac musisz wrzatkiem i takie glutki wcinac, bo z tego co napisalas wydaje mi sie, ze masz cos jakby refluks (szczegolnie nie powinno ssac i bolec po jedzeniu w koncu...) A tabletki nie pomagaly ;)
Zmien troszke diete na lekkostrawna i ogranicz owoce i soki owocowe. A pijesz wystarczajaco?

reklama
Hmm no piję, ale może nie tyle ile powinnam, znaczy mniej niż 1,5l wody np. Postanowiłam wziąć na noc na wszelki wypadek Rennie, ale i tak budziłam się w nocy parę razy i paliło mnie w żołądku niemiłosiernie :( Zjadłam parę migdałów i w tym momencie nie czuję ssania ani palenia, ale muszę chyba skoczyć po to siemię lniane, o którym wspomniałaś.
Ale się dziadostwo przyplątało, nooo :/
Dzięki wielkie za pomoc!

barbara może spróbuj popijać wodę gazowaną? któraś z Marcjanek to polecała i mi bardzo pomogło:tak: a po zwykłej wodzie mnie strasznie pali:no:

madzikm ale mi się strasznie odbija, to chyba gazowane wody mogłyby wzmóc to odbijanie... :/

o tak tak! ja miałam problem, że nie mogło mi się odbić...

spróbuj z siemieniem lnianym, mielone nie ma pesteczek, naprawdę pomaga tylko nie każdy jest w stanie to wypić...

Ja mialam wrzody kiedys i jeszcze stosowalam takie mleczko, alugastrin, ale nie wiem czy mozna w ciazy (chyba nie)...

Siemie lniane bardzo pomaga, tak jak Madzik piszesz...nie kazdy jest w stanie je jesc, ale ja nawet lubilam :)

siemie lniane można kupić zmielone smakowe i dodac np do jogurtu w tedy nie jest takie smarkowate a wrecz bardzo dobre ja zwykłego nie byłam w stanie pić ani jeśc a to swego czasu szamałam aż mi sie uszy trzęsły

Pozwole sie wtracic;) mielone siemie bardzo szybko traci swoje własciwosci takze jesli juz to lepiej kupic zwykłe i samemu mielic bezposrednio przed zjedzeniem;)

reklama
Ola ja też nie wiedziłam więc dzieki musze jutro wyrzucić to co mam bo z pól roku leży w szafce

Do góry