reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

Zgodnie z informacją na opakowaniu dolałam mleka i troszeńkę posłodziłam - od razu lepiej się pije ;) I tak do końca ciąży...
Dzięki jeszcze raz za pomoc.

reklama
Miejmy nadzieje, ze pomoze- ale napisz koniecznie nam czy zadzialalo...

Papcia, ja tu sama miele, bo jest duza roznica w cenie miedzy mielonym, a nie...

tylko, ze H&B mam lokalnie, obok Greggs'a, a do tesco musze dojechac...pewnie i na targu sie znajdzie...

Hej
Mam do Was pytanko , tych ktore juz maja spakowana torbę do szpitala, bo mam problem . Gdy położyłam rzeczy ktore mam wziąźć ze sobą to wyszło ,że musze sie spakować w nalwiekszą walizke na kólkach(taka jak na wczasy dwutygodniowe z mężem) ale to chyba ,,lipa " jak mnie zobaczą z taka walizą to spytaja pani do porodu , czy do sanatorium?? Zmierzcie te Wasze torby ile maja na ile?? PROSZĘ.

Kasia, ja mam duza torbe, z ktora tutaj przyjezdzalam...
Prawda jest taka...ze i ciuchy mam dla siebie (wlaczajac szlafrok) i dla malucha...pampki... rozne bzdety i sie zrobila wielka paka... Wiec wiesz..;) damy rade!

ja mam 2 średnie - jedną ze swoimi koszulami, klapkami, kosmetykami i pampkami a drugą z ciuchami na wyjście dla mnie i Natki - tą przywiezie mi M w dniu wyjścia

reklama
Do góry