reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

100 pytań do... :-)

Pinka ja juz se kupiłam wkładki w rozm L ;)ale czasem tez np w weekend zanim sie ubiore i siedze przy stole na sniadanku to zostaje po mnie mokra plama;)

reklama
hmmmm no to wychodzi na to ze powinnam niedlugo urodzic bo wydzielina jest:tak: bóle miesiączkowe do tego kregosłupa są:tak: pachwiny bolą jak jasna cholera:tak: tylko czekac:-D:-D

ola- u mnie zawsze pzecieknie albo nawet czasami nie zdąze jej załozyc:-D:-D

Pinka, u mnie tak samo :)
A wczoraj wlansie mialam taki silny bol....I bolalo tak, ze nie moglam ustac. Nogi na wysokosci ud mialam tak obolale...do tego kregoslup..az mnie zgielo. K. to widzial.. i wpadl chlop w panike... Chcial dzwonic do mojej biednej poloznej..i wiem, ze to wredne, ale dobrze mu tak...
siedzial pozniej do 2 i ogladal filmiki z porodow, czytal o symptomach porodu i jak zasnelam (a raczej gdy mu sie wydawalo, ze zasnelam) sprawdzal co 5 min czy sie maluch rusza :-D
W koncu mu powiedzialam, zeby juz mnie nie wkurzal i poszedl spac :)

Pinka ja juz se kupiłam wkładki w rozm L ;)ale czasem tez np w weekend zanim sie ubiore i siedze przy stole na sniadanku to zostaje po mnie mokra plama;)

hhaha no moja Wiki wczoraj do mnie mówi bo piżame miałam koloru szarego tzn krótkie spodenki mamo co masz takie mokre gacie???? a ja nawet jeszcze nie zdążyłam poczuć ze cos mi poleciało hahahh

harsh- mnie najbardziej meczą te bóle krzyżowe które ciagną od kregów szyjnych po kosc ogonową a ból ten to tak jak by minie 220v potrzeało cos okropnego ze nawet ruszyc sie nie moge trwa to jakąs minute........

Mam pytanie. Dziś nad ranem obudziłam się z bólem takim jaki się ma podczas okresu. Teraz pytanie: czy to może być skurcz przepowiadający? Na jaki czas przed rozpoczęciem się całej tej akcji porodowej takie skurcze się pojawiają? Czy taki jeden ból to może być skurcz, czy można tak nazwać ból dopiero jak jest regularnie w określonych odstępach czasu? Np. najpierw zaczyna się co godzinę czy może być raz dziennie?

Mam pytanie. Dziś nad ranem obudziłam się z bólem takim jaki się ma podczas okresu. Teraz pytanie: czy to może być skurcz przepowiadający? Na jaki czas przed rozpoczęciem się całej tej akcji porodowej takie skurcze się pojawiają? Czy taki jeden ból to może być skurcz, czy można tak nazwać ból dopiero jak jest regularnie w określonych odstępach czasu? Np. najpierw zaczyna się co godzinę czy może być raz dziennie?

barbra - ja już od tygodnia takie mam - codziennie po kilka razy.. :-)

Ja tez takie mam juz chyba z 10dni,głownie w nocy i popołudniami,jak M wraca z pracy;) poki nie sa regularne np co 10min to spoko;)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) To znaczy, że chyba już spakuję tę torbę do szpitala na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo, kiedy się te skurcze staną regularne...

Witam!

Mam pytanie w jakim proszku prałyście rzeczy dla swoich malenstw i czy używałycie płnu do płukania dla niemowlat? Przygotowuje się do prania ubranek, koca, ręczniczka kąpielowego, no i chyba będę musiała wyprac kombinezon w którym zabierzemy maleństwo do szpitala..., pieluchy tetrowe i flanelowe tez prałyście?

reklama
Do góry