reklama
H
Harsharani
Gość
hmmmm no to wychodzi na to ze powinnam niedlugo urodzic bo wydzielina jestbóle miesiączkowe do tego kregosłupa są
pachwiny bolą jak jasna cholera
tylko czekac
ola- u mnie zawsze pzecieknie albo nawet czasami nie zdąze jej załozyc![]()
Pinka, u mnie tak samo
A wczoraj wlansie mialam taki silny bol....I bolalo tak, ze nie moglam ustac. Nogi na wysokosci ud mialam tak obolale...do tego kregoslup..az mnie zgielo. K. to widzial.. i wpadl chlop w panike... Chcial dzwonic do mojej biednej poloznej..i wiem, ze to wredne, ale dobrze mu tak...
siedzial pozniej do 2 i ogladal filmiki z porodow, czytal o symptomach porodu i jak zasnelam (a raczej gdy mu sie wydawalo, ze zasnelam) sprawdzal co 5 min czy sie maluch rusza

W koncu mu powiedzialam, zeby juz mnie nie wkurzal i poszedl spac
Pinka ja juz se kupiłam wkładki w rozm Lale czasem tez np w weekend zanim sie ubiore i siedze przy stole na sniadanku to zostaje po mnie mokra plama
![]()
hhaha no moja Wiki wczoraj do mnie mówi bo piżame miałam koloru szarego tzn krótkie spodenki mamo co masz takie mokre gacie???? a ja nawet jeszcze nie zdążyłam poczuć ze cos mi poleciało hahahh
harsh- mnie najbardziej meczą te bóle krzyżowe które ciagną od kregów szyjnych po kosc ogonową a ból ten to tak jak by minie 220v potrzeało cos okropnego ze nawet ruszyc sie nie moge trwa to jakąs minute........
Mam pytanie. Dziś nad ranem obudziłam się z bólem takim jaki się ma podczas okresu. Teraz pytanie: czy to może być skurcz przepowiadający? Na jaki czas przed rozpoczęciem się całej tej akcji porodowej takie skurcze się pojawiają? Czy taki jeden ból to może być skurcz, czy można tak nazwać ból dopiero jak jest regularnie w określonych odstępach czasu? Np. najpierw zaczyna się co godzinę czy może być raz dziennie?
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Mam pytanie. Dziś nad ranem obudziłam się z bólem takim jaki się ma podczas okresu. Teraz pytanie: czy to może być skurcz przepowiadający? Na jaki czas przed rozpoczęciem się całej tej akcji porodowej takie skurcze się pojawiają? Czy taki jeden ból to może być skurcz, czy można tak nazwać ból dopiero jak jest regularnie w określonych odstępach czasu? Np. najpierw zaczyna się co godzinę czy może być raz dziennie?
barbra - ja już od tygodnia takie mam - codziennie po kilka razy.. :-)
Ja tez takie mam juz chyba z 10dni,głownie w nocy i popołudniami,jak M wraca z pracypoki nie sa regularne np co 10min to spoko
![]()
dokładnie ja mam tak samo czasami trzymaja 1-2h i mija
Witam!
Mam pytanie w jakim proszku prałyście rzeczy dla swoich malenstw i czy używałycie płnu do płukania dla niemowlat? Przygotowuje się do prania ubranek, koca, ręczniczka kąpielowego, no i chyba będę musiała wyprac kombinezon w którym zabierzemy maleństwo do szpitala..., pieluchy tetrowe i flanelowe tez prałyście?
Mam pytanie w jakim proszku prałyście rzeczy dla swoich malenstw i czy używałycie płnu do płukania dla niemowlat? Przygotowuje się do prania ubranek, koca, ręczniczka kąpielowego, no i chyba będę musiała wyprac kombinezon w którym zabierzemy maleństwo do szpitala..., pieluchy tetrowe i flanelowe tez prałyście?
reklama
Podziel się:
bóle miesiączkowe do tego kregosłupa są