reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

100 pytań do... :-)

aga - a probowalas vichy normaderm?? ja tak mialam w 1szym trymstrze jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to pamietam ze mi plecy wysypalo jakos dziwnie i nic nie pomagalo i brode a tez mam przetluszczajaca sie skore ale ten krem z vichy to taki normalizujacy jest i 2xdziennie sie smaruj jako podklad pod puder i mowie ci cuda dziala teraz juz nie potrzebuje ale na serio warto go kupic...to mazidla na cellulit to tez bym kupila ale jak nie wolno to doopa hmmm:dry:cos innego trzeba wymyslic

reklama
Ja mam cala serie Normaderm Vichy :)
Niestety w moim przypadku krem tylko troche pomaga, bo ja mam po prostu zawysoki poziom niektorych hormonow :) tylko jak bralam tabletki to moja cera wygladala w miare

Skład: aqua, zingiber officinale, cinnamomum, alcohol, caffeine, theobroma cacao, olea europaea
czyli woda, imbir lekarski, cynamon, alkohol, kofeina czyli kawa ;), theobroma cacao??? toz to gatunek drzewa haha, a na koniec pewnie oliwa z oliwek,ale napisali drzewko oliwne :p

Ja mialam z vichy podklad..aera teint bodajze, bo mam skore przesuszajaca sie...i byl super..ale w PL niestety nie bylo mnie stac, zeby wybulic tyle kasy na niego..Moze teraz kupie...
Chociaz.. mam zamiar wyprobowac taki jeden z Gosh...i w ogole mam wielka ochote porobic cos fajnego znow (w sensie makijazowego)..

nio z tym to sie zgadzam tutaj w bootsie go mozesz dostac ale nie w kazdym...ja kupowalam w necie bo tanszy bym ale i tak cos ok 9£za niego zaplacilam-ale jest dobry na serio

a wiesz jak ja robie? Szukam w boots online i pozniej zamiawiam u siebie w lokalnym. Duzo taniej niz w sklepie (no chocby takie platki bawelniane duze 50p tansze!) a wcale nie place za przesylke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tanie nie sa z vichy kosmetyki ale sa napradwe skuteczne.. tez w pl nie moglam sobie na nie pozwolic i chociaz teraz sie da:) co do podkladow to teraz mam revlon ale poprzedni mialalm jakis z rimmla kurcze nie pomietam dokladnie nazwy...tani bo cos 8 £ a taka swietna skora po nim caly dzien ze szok, jak pupcia mojego szymonka z brzuszka:-D
harasz- ja tez podobnie tylko ze na online boots szukam a potem na necie w express chemist.co.uk tak sie chyba nazywa ... b u nas boot to malutki bo chesham to male miasteczko i jest tu wszystko co na prawde konieczne i po reszte to do watford albo na neta:-pto drugie wygodniejsze:)

Ostatnia edycja:
Harsharani, ja daje oliwke dla dzieci albo zwykla oliwe, to drzewko pomijam :)

Kosmetyki Vichy zamawiam w tej aptece jakby ktoras potrzebowala Buy Vichy Laboratories from Pharmacy At Hand
zawsze z kolezanka robimy wieksze zamowienie i przesylke mamy za free :)

A podklad moge uzywac tylko jeden: Dermacol, ktory kupuje na allegro. Jest to podklad do kamuflazu (u mnie sie sprawdza, bo mam bardzo duzo blizn) i skutecznie ukrywa mnie przed sloncem, bo mam uczulenie na nie

Harsharani, A podklad moge uzywac tylko jeden: Dermacol, ktory kupuje na allegro. Jest to podklad do kamuflazu (u mnie sie sprawdza, bo mam bardzo duzo blizn) i skutecznie ukrywa mnie przed sloncem, bo mam uczulenie na nie
biedna:sorry2: ja przed ciaza tak lubialam na sloncu lezec ze szok jeszcze w czerwcu jak nie wiedzialam ze bedzie dzidzius to do west wittering na plazy sie grzalismy:) a potem figa nic juz sie nie da:) e tam juz nie dlugo:)

reklama
no tanie nie sa z vichy kosmetyki ale sa napradwe skuteczne.. tez w pl nie moglam sobie na nie pozwolic i chociaz teraz sie da:) co do podkladow to teraz mam revlon ale poprzedni mialalm jakis z rimmla kurcze nie pomietam dokladnie nazwy...tani bo cos 8 £ a taka swietna skora po nim caly dzien ze szok, jak pupcia mojego szymonka z brzuszka:-D
harasz- ja tez podobnie tylko ze na online boots szukam a potem na necie w express chemist.co.uk tak sie chyba nazywa ... b u nas boot to malutki bo chesham to male miasteczko i jest tu wszystko co na prawde konieczne i po reszte to do watford albo na neta:-pto drugie wygodniejsze:)

No,ale tak wlasnie mozna zrobic- to co w necie znajdziesz, dodajesz do koszyka, pozniej oni Ci dowoza paczke do twojego bootsa lokalnego i tylko odbierasz...Aha- placisz na stronie.

Ja rimmela nie moge nistety zniesc, wlasnie wczoraj oddalam mascare awaryjnie kupiona (nienawidze chodzic bez pomalowanych rzes, a zrobilam sobie kiedys caly makijaz...tylko ze w pospiechu nie pomalowalam rzes-mascara byla na dole, a makijaz robilam na gorze- niewazne ;) )

W kazdym razie jezeli chodzi o revlon to moge polecic colorstay :) Sa super.

Do góry