G
gość2502
Gość
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety, pojawiła się @...Spokojnie, nie ten cykl to następny... nie ma co sie załamywać, zrób test za te kilka dni i daj koniecznie znać a do tego dnia zachowaj spokój kochana, stres w niczym nie pomoże![]()
Walczymy kochana, walczymy... ja cos czuje, że moja malpa też przyjdzie...Niestety, pojawiła się @...
No ale trudno, walczymy dalej![]()
Mam nadzieję, że jednak wszystko będzie po Twojej myśli. Trzymam kciukiWalczymy kochana, walczymy... ja cos czuje, że moja malpa też przyjdzie...
Widzę, że @ już nadeszła. Takie brązowe plamienia zazwyczaj są z powodu spadku progesteronu, a skoro bierzesz duphaston, to masz na pewno z nim problem. Takie plamienia są też często tuż przed @, zazwyczaj 1-3 dni przed i zwiastują @, bo spada progesteron.Niestety, pojawiła się @...
No ale trudno, walczymy dalej![]()
Nie trać nadziei. W końcu do @ jeszcze sporo czasuA jakby ktoś pytał to u mnie bez zmian ;D sutki bolą, ale myślę że okres będzie i że skoczyła mi prolaktyna po prostu bo miałam troszkę stresów w tym "cyklu"![]()
4 dni to kawał czasuDo soboty już bliżej niż dalej, ale jeśli przyjdzie a pewnie tak będzie to na same urodziny męża będę zombie haha, jeszcze rodzina przyjeżdża to już w ogóle będzie niewesoło. Żarcia nagotować a tu ból![]()