angeliskax
Moderator
Dolacze do Was kobietki! Ja wczoraj dostałam i jutro juz 3 dc. Takze miejmy nadzieje ze bedzie coś z tego cyklu ♡♡Niestety, pojawiła się @...
No ale trudno, walczymy dalej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dolacze do Was kobietki! Ja wczoraj dostałam i jutro juz 3 dc. Takze miejmy nadzieje ze bedzie coś z tego cyklu ♡♡Niestety, pojawiła się @...
No ale trudno, walczymy dalej![]()
No ja wczoraj to ja umierałam... więc wiem jak to jestDobrze, dam znać jak na razie okropny ból macicy, jak na okres, zabunkrowalam sie pod kołdrą...... coś jest nie tak czuje to, wizyta u gina 8 lutego także niedługo
Trzymam kciuki za Ciebie!Trzymam kciuki kochana! Oby nam się...a mi ból przeszedł...
dziwna sytuacja
Dziękuję! W sobotę ma być @, ale najchętniej juz bym test zrobiła bo albo ciąża w co wątpię albo sie coś na maksa poprzestawiało... tylko z jakiego powoduTrzymam kciuki za Ciebie!
Ja tez czekam na wiadomosc od Ciebie! U mnie podobnie z tym, ze po owulacji bolaly mnie tak sutki! Dotknac to sie ich nie dalo, stanik draznil.. i nagle przestaly po ok tygodniu..Dziękuję! W sobotę ma być @, ale najchętniej juz bym test zrobiła bo albo ciąża w co wątpię albo sie coś na maksa poprzestawiało... tylko z jakiego powodu
Jesteś też przed miesiączka?Ja tez czekam na wiadomosc od Ciebie! U mnie podobnie z tym, ze po owulacji bolaly mnie tak sutki! Dotknac to sie ich nie dalo, stanik draznil.. i nagle przestaly po ok tygodniu..
w sumie u mnie sytuacja jest taka, ze jestem przed miesiaczka ale nie wiem ile.. stracilam dzidziusia w pazdzierniku od tamtej pory nie wpisywalam w kalendarzyk okresu czego teraz zaluje.. ale te sutki, moje przebudzanie co godzine w nocy (zasnac zasypiam ale sie budze jakbym wyspana byla juz po 2h), ciagnie mnie w podbrzuszu, pryszcze na plecach ktorych nigdy nie mialam.. :OJesteś też przed miesiączka?