Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My więcej niż lekarz nie powiemy.Witam, czy ktoś tutaj może widzi płeć? Lekarz mówi, że chyba chłopak ale nie jest pewnien.
Zaraz zostaniesz oskarżona o bycie w "tej samej grupie, ktora zawsze się czepia"Ja tu widzę słonia![]()
No trudno, ja serio widzę słoniaZaraz zostaniesz oskarżona o bycie w "tej samej grupie, ktora zawsze się czepia"
Ja wolę nie mówić co widzęNo trudno, ja serio widzę słonia![]()
Poczekaj do następnej wizyty lubisz na porządne uzg bo tu raczej 50 na 50Witam, czy ktoś tutaj może widzi płeć? Lekarz mówi, że chyba chłopak ale nie jest pewnien.
Ale to nie jest kwestia porządnego usg albo nie, tylko kwestia tego, że zwyczajnie jeszcze może nie być widaćPoczekaj do następnej wizyty lubisz na porządne uzg bo tu raczej 50 na 50