reklama

3 trymestr- jak się czujecie?

Akderk ten sok jest gotowy firmy TAYLOR ( made in California) bo to z suszonych sliwek kalifornijskich ( ;-) ) - jest niesłodzony, niezbyt gęsty, zalecany także jako przeciwutleniacz( wyższy poziom nawet od czarnych jagód). I ma mało kalorii :-) Ma polskie napisy, dopytam mamy gdzie kupowała, bo nie wiem.

Hym poszukam w sklepach ze zdrową żywnością.
Dzięki :-)

reklama
Mnie właśnie spuchły stopy i paluchy u rąk. Ręce to mam takie jakbym wygniatała przez 3 dni ciasto, czuję wszystkie stawy w palcach. Żeby nie puchnąć trzeba wyeliminować sól bo zatrzymuje wodę. Trochę się obawiam tych zakażeń różnych itp. a mój doktorek wyjeżdża na wakacje za tydzień...W sumie to pocieszam się tym, że wszyscy puchną...takie pogody...

A mnie dopadła zgaga :-( W życiu zgagi nie miałam i nie wiedziałam co to w ogóle jest, a teraz, ehhh ;P Jak nie urok to sraczka :D

hmmmm....zgaga:-)...ach martuś czy to nie cudowne uczucie!!!:-Dcałe życie marzyłam żeby po półrocznej walce z nudnościami, bólem głowy, zaparciami, drętwieniem kończyn i ogólnym parszywym samopoczuciem, dołączyła w końcu do tego zestawu ZGAGA!!!:rofl2:

Ja to nie wiem co to jest w ogóle zgaga, chyba ze miałam a nie wiedziałam ze to było to. Ale w tym moj maz jest dobry. Ciagle na ranigascie. Jak go prosze zeby nie jadł, tego co mu szkodzi, to on nie, tylko ranigast przed i do oporu jedzonko:-):tak:

reklama
Ja to nie wiem co to jest w ogóle zgaga, chyba ze miałam a nie wiedziałam ze to było to. Ale w tym moj maz jest dobry. Ciagle na ranigascie. Jak go prosze zeby nie jadł, tego co mu szkodzi, to on nie, tylko ranigast przed i do oporu jedzonko:-):tak:

Hahaha, mój tak samo. Zgaga co chwile.

A ja też nie wiedziałam co to zgaga... do teraz... :(

Małpko - :-D:laugh2: Mąż ma z Tobą wesoło :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry