Marca13
Początkująca w BB
Część dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarza . Na USG nie widać zarodka. Strasznie nie miła lekarz nie chciała nic mówić. Kazała przyjść za tydzień i zleciła luteinę. Beta ładnie rośnie. Czy ktoś się na tym zna ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie dziś 6 tydzień. Korzystalam z aplikacji ovu. Ostatnia miesiączka 7 lutyPrzyjmuje się, że serduszko widać od bety ok 10tys. Wiec jest jeszcze czas. Pytanie czy to na pewno 6tc - monitorowalas owulacje? Mogło się przesunąć i ciąża jest młodsza. Jak pojawi się serduszko usg na pewno skoryguje wiek ciąży.
Na razie cierpliwie czekaj.
Aplikacja to tylko statystycznie ci wylicza termin owulacji.Dokładnie dziś 6 tydzień. Korzystalam z aplikacji ovu. Ostatnia miesiączka 7 luty
beta powyżej 1000 wolniej rośnieWpisałam wyniki twojej bety w kalkulator i pokazuje, że przyrost dwudniowy jest 56%, a powinno być minimum 66%. Dlaczego między badaniami są 4 dni różnicy, a nie 2? Ciężko cokolwiek powiedzieć. Napisz potem kolejny wynik bety.
Tu mam jeszcze pierwsza beteWpisałam wyniki twojej bety w kalkulator i pokazuje, że przyrost dwudniowy jest 56%, a powinno być minimum 66%. Dlaczego między badaniami są 4 dni różnicy, a nie 2? Ciężko cokolwiek powiedzieć. Napisz potem kolejny wynik bety.
Ale po 1000 dalej rośnie w normie, a tutaj nie ma normy. Może kolejny wynik wszystko rozjaśni.beta powyżej 1000 wolniej rośnie
Tutaj wychodzi 64,3% przyrostu. A ginekolog coś mówiła na USG odnośnie tej bety?Tu mam jeszcze pierwsza bete