jasani
Fanka BB :)
Beta po 6000 zwalnia już. Po co badasz jeszcze tą betę? Czekaj na usg.Dziewczyny powtórzyłam dziś betę. Chyba ten przyrost jest ok ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta po 6000 zwalnia już. Po co badasz jeszcze tą betę? Czekaj na usg.Dziewczyny powtórzyłam dziś betę. Chyba ten przyrost jest ok ?
Hej . Jak u ciebie ?Cześć u mnie też nie widać zarodka, dzisiaj 6+3, pojawił się pęcherzyk żółtkowy więc mam nadzieję że zarodek też się pojawi. Data miesiączki 4.02 ale owulacje miałam dość późno (robiłam testy owulacyjne) i była 20.02
Jutro mam wizytę, byłam jeszcze raz w 6+5 ale dalej był tylko pęcherzyk żółtkowy. Jutro będzie 7+2 więc musi być zarodek nie ma wyjściaHej . Jak u ciebie ?
Byłaś na tym usg?Wizyta u lekarza na kolejne USG w poniedziałek. Idę do innego. Bo tamtą była okropnie nie mils
U mnie widać zarodekByłaś na tym usg?