Ewitka
Majowo-lutowa mama
Szerlock jakbys sobie pobiegała z miseczkami D i większymi, to byś zmieniła zdanie. Jedyne wyjscie to chyba zarzucić na plecy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

marti ja myslalam, ze ty kawal cyca masz a ty tak jak ja? nie to zebym sie cieszyla, ze ty tez masz male piersiątka, ale troche mnie to na duchu podnislo, bo jak patrze po laskach to mysle, ze ja jedyna w polsce, ba na swiecie jedyna, mam takie pchełki. mam wielki kompleks na tym punkcie. łudziłam sie, ze po ciazy zostana mi wieksze, chociaz troche, ale gdzie tam. mam mniejsze niz przed ciaza. a tak w temacie to jakie modele strojow kapielowych kupujesz zeby jakos nie wygladac tragicznie? bo juz tyle zmierzylam i taka lipa, ze juz nie wiem. chyba sobie napcham tych poduszeczek po 4 na kazdy cycek![]()

małe morelki to miałam w ciaży a teraz znów rodzynki
dosłownie prawie same brodawki
pamietam jak mama zawsze mi powtarzała: "zobaczysz, po ciąży będą większe..." i co? i dupa
są mniejsze niz przed
hmm... może to druga ciąża się liczy 

głównie podchodzę do tego z dystansem, ale nie jest łatwo ;-) nie raz myślę o operacji, tymbardziej że ludzie którzy najbardziej mnie kochają i szanują (np. mama) nie sprzeciwiają się jej
wiecie,bo to naprawdę dziwnie wygląda, jakbym dosłownie miała usunięte piersi... wiem że wiele dizewczyn narzeka że mam małe, ale ja naprawdę nie mam :-( praktycznie to mogłabym nie nosić stanika bo nie jest mi potrzebny no ale to trochę dziwne co? Co do kostiumu to mam taki z "wypełnieniem" push up i tylko się nim okrywam 
wtedy wychodzi faktyczne A ;-)gorzej gdy się schylę itp to odstaje trochę...

i na plecach tez bym mogla nosic, czy np. w torebce, gdziekolwiek byle miec kawal cycuszka

. ja tez mysle o operacji, ale to moze po drugim dziecku. mi tez mama mowila, ze po ciazy beda wieksze, a ja mam mniejsze niz mialam. a wtedy tak narzekalam, a teraz? a najgorsze jest to, ze jeden cycek mam wiekszy, zawsze mialam troche nierowne, ale przez karmienie bardziej widac teraz, wiec do jednej powinnam wlozyc 4 poduszki a do drugiej 5

, bo z dolem gorzej. w maju kupilam sobie w reserved super dlugie lniane spodnie i dlugo sie nimi nie nacieszylam, bo szew na tylku zaczal puszczac, wiec dalam na reklamacje. ludzilam sie, ze naprawia, ale mozliwa jest tlyko wymiana lub zwrot kasy. wzielam kase, ale takich samych spodni nie warto bylo kupowac, a innych tak fajnych nie widze. ale sluchajcie widzialam babke w taki swietnym kombinezonie ze spodenkami i sie w tym zakochalam. widze, ze jest tego sporo na allegro, ale boje sie kupic, a tak mi sie podoba. w sklepach nie widzialam. wstawiam linka to se zobaczcie o co mi chodzi
Tylko jak ja bym w nim wygladała 
bo wiesz szerlock, przy naszych cyckach to trza uważać, chyba że sobie wypchamy
a biodra masz szerokie? bo ja tak, jestem taka typowa grucha, zero cyca wielka dupa
najlepiej by było przymierzyć... kurcze faktycznie w sklepach nie widziałam 

.