reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

weronikaa mrowa stefanna asze-dziekuje:happy2:
stefanna-nie to ze mi zalezy tylko gdybym miala mozliwosci finansowe oj to bym poszalala bo ja to 10 pomyslow na min mam:sorry2:i w tych czasach bez kasy to sie nic nie zrobi taka jest prawda czlowiek sie musi meczyc nawet szpitala zalatwic normalnie nie idzie tylko kasa kasa kasa:dry: co do tapety na scianie to mialam na poczatku i tez super wyglada:tak: kanasy piekniusid i na moje juz tez czas ale to kiedys tam:blink:

reklama
Stefanna super mebelki wynajdujesz. Wanna przepiękna, a kanapy powalają swoim wyglądem.:tak:

Kasik bardzo przytulna sypialnia, ślicznie ją urządziłaś:-)

Weronika my mamy dużo rzeczy z Ikea, regały, półki, fotele, szafki kuchenne, ale sofy akurat nie, więc nie wiem jak z tą ich jakością. Myślę że to co napisała Stefanna o skórze ekologicznej to dobry pomysł :-)

My jak będziemy się przeprowadzać to weźmiemy sprzęt z mieszkanka, a nowe mebelki to chyba kupimy dopiero jak ja pójdę do pracy, bo i tak jesteśmy bardzo obciążeni kredytami.:dry:

Ło jesssu, to teraz mi zabiłyście klina.
Tak - Kra - to miałoby być tylko do siedzenia ale Wasze opinie są skrajnie różne (Befatka <-> Stefanna):baffled: więc teraz zgłupiałam. Te mebelki Gawina faktycznie fajne, ale ta sofa z Ikei to jakaś taka bardziej "delikatna" wizualnie. Kurcze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Szkoda że tam cennika nie ma :nerd::-(
Ja właśnie chciałam do salonu albo 2 trójki albo dwójkę i trójkę. Nic jeszcze będę myśleć

My mamy z Ikei mebelki dla Meli a teraz przymierzamy sie zakupic Kondziowi do pokoju:tak:
znajomi maja sofe z Ikei ale niewiem ajki model i ogólnie sa zadowoleni :tak:oni maja duzo mebli Ikeowskich;-)

oki znalazlam to co mamy teraz tu jest 3jka mamy jeszcze 2jke faktycznie myslalam ze jest troche drozsza ale jednak troche wiecej niz 300zlkosztuje.:-p:-pAle na miejscu mojego landlorda wynajmujac dom patzalabym jak najwiecej zarobic a nie wydac.Ta ma do tego kolor brazowy który nie nalezy do moich faworytów:baffled:No ale cóż jak moze za jakie 20lat heheh dorobie sie wlasnej chaty to bede inwestowac.
TEGO NIE KUPOWAC!!!
IKEA | Fabric sofas & armchairs | Three-seat sofas | FOTHULT | Three-seat sofa
a tej bialej nie moge znales ale na polskie kosztowala wtedy ok 1200zl

Moja siorka poleca meble back red white czy jakos tak cala chate ma w tym meblach i jest bardzo zadowolona
Stefanna piknie bedziesz miala urzadzona chatke
Weronika jak obejrzysz ,dotkniesz, posiedzisz na kanapie to bedziesz wiedzial czy to ta heheh.Macie gdzies blisko Ikea??

Ostatnia edycja:
Befatka - meble BRW też szałem nie są, ale ja również uważam, że stosunek ceny do jakości jest ok. Mam sypialnię Fantazja i jestem zadowolona - jakość w miarę a ceny naprawdę niskie.

reklama
Dziewczynki to ja też się piszę na kawkę, bo do Krakowa mam godzinkę, więc z przyjemnością się pofatyguję żeby Was poznać, hehe:-D:-):-D

Do góry