reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Zapomniałam się pochwalić, że projekt ogrodu jest do odebrania - jutro po niego jadę, bo dziś mam wizytę u gina!!!
Jupi, Jupi!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
weronikaa super już u ciebie:-) drzwi świetne!

stefanna mam pisac moje zdanie nt. schodów cz już wiesz co powiem? poręcz wybrałam niemal identyczną...;-)od kiedy zaczynasz działania w ogrodzie? ama się za to zabierasz czy firma bedzie sadzić?

jesli chodzi o sprzęt to doświadzcenia nie mam... :-(

zapomniałam się pochwalić, że jutro opijanie!! górale skonczyli podbitkę, a tym samym wszystkie prace, na które się umawialiśmy (oprócz tarasu, bo koncepcja zmieniła się w trakcie):-) ale dziś podpisaliśmy umowę na ciąg dalszy:tak:byle do wiosny!

Stefanna powiem szczerze ze szafka sie znajdzie;-) tylko musze tez ślubnego przekonac do tego pomysłu bo on jest troche anty:sorry2::-p
ale mysle ze keidys napewno da sie przekonac;-):-D
Skaba to super ze jutro wihowe macie ;-)

Weronika to zaraz się wprowadzacie!:-) No i będziemy mogły na kawkę wlecieć;-)
Stefanna śliczne schody, kolor piękny:tak:
Skaba miłego opijania:-)

Weronikaa, śliczne drzwi wejściowe...będzie widać czy teściowa przyszła:-D a kolor sypialni to raczej w kierunku romantycznym i marzycielskim:tak:
Stefanna, powoli robili panowie tynkarze, ale efekt zachwycający:tak: a barierka i kolor schodów jak z moich marzeń:-)
Remeny, u nas króluje Zelmer, Bosch w kuchni:tak: i nie żałuję... co w końcu wybrałaś?
Mrowa, może gdyby mąż kiedyś został sam po imprezie przy zmywaku to by się przekonał do kupna:-p:-D
Skaba, jest co opijać... gratulki i oby do wiosny:-)

Macie doświadczenie z lodówkami, zmywarkami, piekarnikami do zabudowy? Co wybrać?

co do zmywarki to goraco polecam Miele http://www.miele.co.uk/Products/CategorySummary.aspx?dep=dishwashers, cichutkie, wydajne i niezawodne tak jak ich pralki i suszarki. przerabialam w przeszlosci bosh'a, hot point, electolux, whirlpool i nic sie nie rowna miele. piekarnik z wbudowana parownica tez jest dobry z Miele chociaz slyszalam ze sa lepsze. a moja ulubiona lodowka to smeg SMEG UK LTD - Technology with style - Refrigerators - Main Range Catalogue - Official Web Site - Welcome to Smeg UK Domestic Appliances: accessories, ovens, fridges, cookers, dishwashers, freezers, hobs, hoods, sinks, washers, dryers, home garden

mrsF moja koleżanka choruje na ten piekarnik z parownicą z Miele, ale cena jest niezła..:-(

dom opity! górale odjechali! ale nam było przykro się z nimi żegnać...:-(

dziewczyny wydawało mi się, że grzejnik łazienkowy to taka prosta i banalna sprawa.. zobaczcie co wyniuchały dziewczyny z forum Muratora:
BREM | Caloriferi per l'architettura

kilka przykładów:
id8604.jpg

zlak3s.jpg

2uidycw.jpg

do cennika nie zaglądałam.. :baffled:

reklama
Do góry