reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Fanie się patrzy, jak rosną Wasze domki. Dopiero co były dziury w ziemi, a tu już kafelki, prysznice, pomalowane ściany. Super.

No i ja w koncu zebralam sie i zrobilam dzisiaj zdjecia mojej stodole. Z poruwnaniem do waszych Polskich murowanych domuw to tutaj te "papierowe" sa naprawde jak stodoly.

Nasza ulica (nasz domek ten bialy na koncu)

Garaz

Domek z przodu (akurat drzwi sa w trakcie wymiany)

Nowe drzwi frontowe (musze sie pochwalic ze sama z mezem malowalam, tylko troche za czerwone wyszly :-p)

Kominek w piwnicy (nie bardzo podoba mi sie ta czerwona cegla no ale narazie musi byc bo zabraklo funduszy:-), ale na nastepny rok chcem go zrobic calego z kamienia)

Piwnica

Wyjscie z piwnicy na podworko

Schody (jeszcze stare, maja nam przyjechac wymienic na nowe w czwartek. Nie moge sie doczekac :sorry2:)

Kuchnia (narazie meble bez blatu)

Salon

Jadalnia

Korytarz i na wprost Michalka Sypialnia (nasza jest po prawej i trzecia po lewej)

Lazienka (plytki jeszcze nie skonczone)

Plytki do lazienki na podloge

Podworko (tylko jeszcze nie oczyszczone z krzakow:zawstydzona/y:) i basen

Tyl

Lazienka na dole

weronikaa pięknie już masz w domku!! już niedużo zostało:-):-)

ninja no tak jak podejrzewałam.. ukrywałas twój dom, żeby powalić nas na kolana już gotowym domostwem:-):-):-D świetnie wygląda!! salon wielgaśny:tak:i tempo rewelacyjne!! gratuluję z całego serca!!! :-):-):-) (pisze się na parapetówę;-))

dusia śliczny dom:-):-) a co do prysznica to ja tez taki chciałam, bo bardzo mi się podobają.. zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

Dusia - super że tyle fotek! No i powiem, że wielgaśne to Twoje gniazdko ;-) Taki typowy amerykański dom. Mebelki w kuchni bardzo przyjemne a drzwi wejściowe super! :cool::-)
Ogród powala na kolana i ten basen ..... :cool::cool2:

hihihi ale widzę że asfalcik to typowo Polski buhahahahaha:-):-):-)

reklama
Do góry