reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Ninja troche nie kumalam jak pisalas o tym posypaniu domu ale teraz juz trybie:-):-)i jak bedziesz mial tak jak na obrazku to pieknie bedzie.A i podobaja mi sie tez przeróbki jakie wykombinowalas zwlaszcza pralnia;-)

reklama
:szok::szok::szok:Ale macie chaty,ale wam zazdroszczę!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Boże ja to chyba koło 50-tki się dorobię swojej w takim tempie.
Weronika cudnie sobie urządasz już prawie na finishu jesteście.:tak:
Ninja projekt zajebisty to i dom będzie super a Twoje poprawki bardzo zmyślne i chyba tak lepiej,tylko patrzec jak będziesz Tymonka pokoik urządzac;-)
Dusia takie domki,wnętrza i dzielnice są takie "amerykańskie"znane mi tylko z seriali,a tu Ty sobie tak mieszkasz,gratuluję normalnie:-)

Dziwczyny jestem pod wrażeniem. Sama chcialabym miec dom ale poki co nas nie zabardzo stac a nie chcemy brac kredytu. Piekne projekty i naprawde wam szybko idzie ta budowa. Ani sie obejrzycie a bedziecie sie przeprowadzac. Zazdroszcze wam i zycze wszystkiego najlepszego :] Chetnie zobacze pokoiki jakie urzadzilyscie swoim maluszkom

Ninja, bardzo ładny domek i świetnie się prezentuje... szkoda, że musicie poczekać do wiosny na wodę i prąd, ale co się odwlecze to nie uciecze:-) i myśl przez ten czas o urządzaniu pokoików:-D

Dusiu, wspaniały dom w prawdziwie amerykańskim stylu... a zdjęcie drzwi zrobiłaś z takiej perspektywy, że wydają się wrotami do pałacu:-D
Bardzo mi się podoba to przejście z piwnicy na podwórko... a co będzie w piwnicy:confused:
Ładnie też jest urządzona kuchnia... szafki mieliście już czy sami wybieraliście?

Anetkadg, niestety mieszkamy w jednym pokoju i Jola nie ma osobnego pokoju... na razie... więc nie mam co wklejać:-(

Dusia piękny domek i taki "amerykański"!!!:-)
Śliczna kuchnia - bardzo podobają mi się szafeczki, no i lodówa jest bombowa!;-):tak: Widzę, że wszystkie okienka masz przesuwne albo w bok, albo w górę. Fajnie, bo nie zajmują miejsca w pomieszczeniu. Powodzenia w dalszym remoncie, abyście w Boże Narodzenie wieszali skarpetki na prezenty na Waszym kominku! :yes::wink::yes:
Ninja fajne zmiany wprowadziłaś w domku!:tak: No i salon to masz kobieto ogromniasty :szok:- u mnie cała część dzienna (kuchnia, jadalnia i salon) ma ok. 60m2!!! Super się domek prezentuje, naprawdę...!:-)

A u nas męczymy tynki.... Już drugi tydzień się Panowie bawią i końca nie widać.....:sorry2: Na szczęście muszę przyznać, że robią pięknie: ściany są równiutkie, a kąty proste;-):tak:!! Tylko dlaczego tak wolno im to idzie....:confused:?!
Na dokończenie instalacji czeka Pan hydraulik i Panowie od wylewek też już w kolejce przebierają nóżkami...:cool2:
W ten weekend jadę wreszcie na spotkanie z Panią od kuchni i chcę pojeździć za kafelkami do łazienek i holu! A jutro może mi się uda podjechać i wybrać kostkę na podjazd.... Tyle tego wszystkiego, że czasami się zastanawiam jak to wszystko połapać, ale jak to mówi Bob Budowniczy: Damy radę!!!

Anetkadg śliczny pokoik urządziłaś synusiowi!;-):tak:
U nas Martynka śpi z nami w sypialni, więc kącika szczególnego nie ma, ale wkleję Wam fotki z pokojem Zuzi.
Wiadomo, że pierwsze dzieciątko to przygotowane miałam wszystko miesiąc wcześniej, nie to co teraz, hehe:-D:-D
Teraz ten pokoik przeszedł lekką metamorfozę....:cool2:

Zapraszam do środka:;-)
obraz056re9.jpg

Kołyska:
obraz057ew9.jpg

Łóżeczko:

obraz060zd4.jpg

I na koniec przewijak:
obraz063ty0.jpg

Stefanna pokoik Zuzi super wyglądał, a Martynce na pewno coś specjalnego uszykujesz w nowym domku ;-):-D

Anetka Twój synek będzie miał dzieciństwo pod znakiem Kubusia Puchatka, to pewnie Twoja ulubiona bajka?;-) Fajne dekoracje na ścianach:-)

Weronika u nas będą tynki gipsowe, takie jak u Ciebie, bo mieliśmy mieć cementowo-wapienne, ale taka tania ekipa nawaliła i powiedzieli że mają wolny termin dopiero w przyszłym roku, chociaż mąż się już z nimi umawiał więc załatwił na teraz ekipę która robi tynki gipsowe, bo nie chciał tyle czekać.

reklama
[B pisze:
Anetka [/B]Twój synek będzie miał dzieciństwo pod znakiem Kubusia Puchatka, to pewnie Twoja ulubiona bajka?;-) Fajne dekoracje na ścianach:-)

Wlasciwie to najpierw byly piankowe dekoracje na scianach bo mi sie wydawalo ze jednolite sciany nie sprawialy wrazenia ze to pokoj dziecka. Bedac na zakupach wyczailam te dekoracje a potem to juz samo poszlo musielismy zrobic firanke bo mieszkamy na parterze wiec tez poszlo w kubusia no i potem dywanik posciel itd Ale jak bedzie mial tak z 7 lat to przed pojsciem do szkoly zrobie mu pokoj juz pod katem tego co mu sie bedzie podobalo bo niemowlaka ciezko spytac o zdanie :-) ale jest kolorowo i wesolo
:-):-):-):-)

Do góry