Weronikaa super wizualka Twojej kuchni!

Jak Ty taka projektanka jesteś to ja poproszę o zaprojektowanie mojej kuchni - o ile za drogo nie bierzesz, hehe;-)

Jeśli chodzi o sprzęty to ja nie za bardzo mam doświadczenie...

Obecnie mam lodówkę z Electorluxa i teraz zamówię taką samą tyle, że pod zabudowę, bo jestem z niej bardzo zadowolona! Mam taką jak pisze
Giza - osobno rozmrażam lodówę, a osobno zamrażarkę i to jest super!
Zmywarkę na pewno kupię 60-tkę i taką też Ci radzę. Teraz jesteście w trójkę, a jak powiększycie rodzinkę to tym bardziej przyda się większa. Patrz na to żeby był program krótki i żeby była funkcja dokładania - jak czegoś zapomnisz to możesz przerwać zmywanie w trakcie i dołożyć jeszcze jeden talerz czy kubek - praktyczne, bo prawie zawsze się o czymś zapomni...

Moi teściowie mają z Amica i są też zadowoleni - nie psuje się i nie ma z nią żadnych problemów. Podobno dobry jest też Bosch i Wirhpool.
A pralkę mam teraz z Candy i też jestem zadowolona. Będę chciała kupić jak najprostszą, max 1000obr, bo potem ubrania są zbyt pomięte i żeby miała funkcję poboru wody w zależności od ciężaru prania.
A gdzie fotki kominka - Ty myślisz, że taką suchą relacją się wymigasz Kochana...!?;-)