Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z samopoczuciem w porządku, tym bardziej, że już niedługo finisz i wiosna idzie wielkimi krokami.Asia a jak u ciebie z samopoczuciem?Bo na suwaczku widze ze juz koncowkaprawie..Do jakiego lekarza chodzisz?Gdzie bedziesz rodzic?Czemu ty jeszcze kobieto pracujesz???Chce ci sie?Chyba ze masz lekka prace...
he he to ja na zdjęciu. Akurat w tym polarku i lekko schylona i brzuszek zniknął. Postaram sięwkleić coś bardziej przypominającego mój stan ;-)Jo-anna-on a ten suwaczek to twoj???????Bo jak widze zdjecie ze swieconki to brzuszka tam nie maszChyba ze to nie ty jestes na zdjeciu
![]()

. Ale nie teraz. Korzystając z chwili, że Ania z babcią w sklepie, myję podłogi.
Nic dziwnego,ze tak ładnie i szczuplutko wygladasz
skoro jestes technologiem zywienia to wiesz jak o swoja figure zadbac:-)Ale jestem i tak w szoku-ja w tak zaawansowanej ciazy wygladałam jak słon
We wszystkim!!A u ciebie nic nie widac
Mieszkam nie daleko Mickiewicza(na Trzech Wieszczow) ale o tym szpitalu nie mam najlepszej opinii
A o tym lekarzu nic nie słyszałam.Ja rodziłam na Tysiacleciu i mam tam swojego lekarza-dr.Najmana-cudowny człowiek,lekarz z powołania.jak bedziesz chciała kiedys to dam namiary

:-)
:-). Aż tak wspaniale nie wyglądam, zresztą zaczynam sięczuć jak słoniątko ;-).
.
. Widzę, ze niedzielna eskapada się udała. Właśnie się miałam pytać, czy Darek załapał jazdę na rowerze. Ania niestety nie zawsze pamięta, że trzeba kierownicą manewrować a z pedałów to sobie podpórkę pod nogi zrobiła. Może w końcu zajarzy, że trzeba kręcić nóżkami i kierować równocześnie. To przez te idiot-rowerki trójkołówki - rodzice popchają i jeszcze pokierują
.