Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też chciałam mieć kiedyś synka ale się nie udało za to teraz ma córcię tatusia oczywiście ;-)

Ale faktycznie ciuszki od siostry super, wszystko zagramaniczne na ciuchach wyszperane ;-) Nawet 3 sukieneczki takie jakby leciutko beżowe, na wyjście a nawet do chrztu. Ale to może za rok założy. Chrzciliśmy ją w szpitalu jak była w krytycznym stanie, oczywiście był ksiądz. Teraz nie spieszymy się z dopełnieniem. Wystarczy w sumie podać rodziców chrzestnych i załatwić formalności ale chcemy, żeby była msza dla bliskich, kameralna, bez obcych, bo to też zagrożenie zarazkami a mamy unikać dużych zgromadzeń :-)Dziękuję Kasik, też jestem dumna z moich pociech.MamoPaulinki super, że okres jednak przyszedł :-)
Słodziutka Paulinka
Angelus Przefajna ta Twoja Wikusia...bardzo podoba mi się to zdjęcie jak śpi i trzyma sobie rączkę pod główkąA chłopcy twoi to już prawdziwa kawalerka
i do tego jaka przystojna
Zobacz załącznik 282796
A to mój "maluszek"![]()

trzymaj się cieplutko
Misio faktycznie jest sporym chłopczykiem :-) już całkiem duży się urodził, a teraz na dodatek baaaaaaaaardzo mu smakuje mamusine mleczko, więc pięknie przybiera