K
krycha
Gość
Dzień dobry
! Ależ miło nam monęła dzisiaj nocka
Młoda nie budziła się w nocy, nie kręciła, a nad ranem, jak wylądowała u nas w wyrku to poszła dalej spać
;-)
! Ze zdrówkiem u nas juz lepiej, nic nam nie cieknie z nosa, nie kichamy
, zagescilo sie nam, ale to dobrze, bo przestajemy zarazac, jupi!!!!!! Będzie można w końcu wybrać się do kogoś na kawuchę, znaczy herbatkę 
Co za pech!!!! Ale nie zapominaj o nas i zaglądaj w miarę często, co? A miałam pytać, jak tam Wasze odstawianie się od cyca? I samodzielne zasypianie????
Spokojnie, poczujesz
! Obie musimy uzbroić się w cierpliwość... Pamiętam, że Oliwkę poczułam już w 18 tygodniu, więc myślę, że lada chwila... I Tobie również tego życzę :-)
:-). Też bym sobie śmignęła na usg, ale niestety tu mam wyznaczone dopiero na 06.07
, wcześniej mi nie zrobią, bo się nie robi... No, ale ja sobie śmignę do Wróbla jak będę w Polsce i będę miała szybciej i z porządnym tłumaczeniem i może się dowiem kto tam siedzi... No i ja bym sobie odpuściła teraz genralne porządki! Nie ma co się forsować, z resztą sama widzisz... Uważaj na siebie!!!
Ocho, Młoda robi wszędzie maseczki bananowe, więc spadam posprzątać żeby do ścian nie doszła
... Miłego dzionka, pa :-)

Cześć Mamuśki!
Oj dawno mnie tutaj nie było, bo spalił mi się komputerchyba juz nie da sie go uratować, teraz korzystam z kompa siostry
Normalnie czuje sie odcięta od świata, ale za to więcej książek czytam
Wszysto ma swoje dobre strony;-)
Moją Zośke tez własnie jakies katarzysko bierze a mieliśmy jechac na świeta do teściów. Jak młoda sie rozchoruje i nie pojedziemy to znów tesciowa bedzie wielce obrazonaAczkolwiek z checią spędziłabym te swieta w domu;-)
MAm nadzieje ze wy sie kochane przyszłe mamusie dobrze czujeciei ze dbacie o siebie:-)
Zmykam juz. bede teraz zaglądać zedziej niestety:-(NA szczęscie piętro niżej mam siostre i zawsze mogę skorzystać z jej kompa![]()
Co za pech!!!! Ale nie zapominaj o nas i zaglądaj w miarę często, co? A miałam pytać, jak tam Wasze odstawianie się od cyca? I samodzielne zasypianie????
hej
Ja jeszcze nie czuje ruchów maleństwa, czasem mi się zdaje, że coś tam się przesuwa ale to tyleehh
mam nadzieje, że niebawem dostane jakiś znak od dzidziczekam tez z utesknieniem na 7kwietnia na usg:-)
U nas dzis ladna pogoda nawet, tylko troszke wietrznie, nio ale nie pada to juz plus
WItam nową mausie ze szczawna
Dbam o siebie, ale chyba w sobote troszke za duzo sie nasprzatalam, czy co, bo boli mnie troszke pod brzuszkiem, jak chodze najbardziejmam nadzieje, ze mi to przejdzie
Buziaki i do milego
Spokojnie, poczujesz

Ocho, Młoda robi wszędzie maseczki bananowe, więc spadam posprzątać żeby do ścian nie doszła