reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie dziewczynki. U mnie już trochę lepiej. Wczoraj poprostu miałam ciężki dzień, wszystko się chrzaniło w pracy i nie tylko. Dzisiaj wstałam z wiarą, że wszystko będzie ok. :-)

Antiope, glowka do gory, wszytsko sie ulozy....ciezkie dni to cos czego nie lubimy, ale one musza czasem byc zebysmy docenily dni wspaniale....Dobrze ze masz dzis juz lepszy humorek, odpocznij sobie i mysl pozytywnie, i bedzie dobrze.....Sciskam Cie!!!

Jarzebinko- czesc, jeszcze Cie nie poznalam....milo ze jestes na naszym watku, pojawiaj sie jak najczesciej.....

reklama
Altoids Oskar teraz dopiero wrócił i jeszcze mu mało...hahaha...... mówi że grali na kompie......hahaha.... fajnie być dzieckiem.

witam wieczorową porą :happy2:

zauważyłam, że to 1000 strona fajnie co?????? :shocked2:

altoids, dziękuję za powitanie i postaram się dotrzymać wam kroku i często tu zaglądać i uczestniczyć czynnie w tworzeniu wątku :tak:

a ja wysłałam syna na kilka dni do dziadków na ferie, więc mam duuuuuuuuuuużo czasu na BB, chyba że mąż zawoła o kompa

miłego wieczorku :happy2::-D

Rezcywiscie- 1000 strona, to chyba trzeba jakos uczcic!!!!:tak::-).
Jakos ostatnio cicho i pusto na naszym forum.... ale mam nadzieje ze to tylko tak chwilowo. U mnie jest tak zimna, ze oszalec mozna....

a u mnie dzisiaj świeciło śliczne słoneczko, troszkę wiało ale było jasno i słonecznie :-):-) a może reszta działa już na II kreseczki ??? :shocked2:

Dzięki dziewczynki. Miałam dziś ciężki dzień, ale bardzo udany i przyjemny. Humorek o niebo lepszy. :-)
Beatko faktycznie wcześnie ten Twój synuś umawia się z dziewczynami. Ale nic dziwnego, że za takim przystojniakiem się dziewczyny oglądają.

Dzięki dziewczynki. Miałam dziś ciężki dzień, ale bardzo udany i przyjemny. Humorek o niebo lepszy

więc i u Ciebie zaświeciło słoneczko :-)

miłego i przyjemnego wieczorku:happy2:

Beatka, dobrze, że mój mały ma dopiero 3 latka, do 6 mu jeszcze brakuje to i siedzi w domu, a nie randkuje ;-)

reklama
Do góry