E
Ewcia81
Gość
jarzebinka nie wiem,,chyba nici,,bo to 10 dzien cyklu,,dzisiaj 11,,wiecc chyba nie plodne jeszcze,,obadamy 20 marca na swieta....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
... bo potem znowu sie zrobia zaleglosci i znowu od Ewci w tylek zarobie
....
... Hmmm... Co u mnie....A wiec... (juz tutaj bym dostala nagane od nauczuciela od polskiego -nie zaczyna sie zdania od -a wiec...-). Dostalam wkoncu @ ale musialam sie ratowac tabletkami bo juz 5 miesiac mi sie zaczynal bez @... Bralam duphaston przez 10 dni i po dwoch dniach od odstawienia dostalam @.... Mam nadzieje ze sie teraz u mnie wszytsko samo unormuje bez tabletek.... Caly czas sie starmy o bobaska... Z takich nowosci to jeszcze kupilismy domek... Tzn znalezlismy domek i teraz zalatwiamy wszystkie formalnosci dotyczace kupna...I w sumie teraz bardziej dzialamy z domkiem niz z dzidzia i mam nadzieje ze to pomoze bo kazda dziewczyna mowi i pisze ze zaszly w ciaze dopiero wtedy jak wyluzowaly i skupialy sie na czyms innym.... Takze mam nadzieje ze wszytsko sie jakos pouklada...
...aj ja tam nic nie zakładam i nic nie planuje,bo jzu powoli sie zniechecam,,no wiem smece,,,ale jakos tak...Ewcia wtedy to na bank będą II....hihihi.
nom Dorcia jzus ie wypowiada....:-)Ewcia spytaj Dorotkę- ona brała miesiąc i jest w ciąży.....;-);-);-)

A ja parowe bede jadła,,a maz dizsiaj dopiero wyjechal,a ja juz parowy,hihhi![]()

mąż ledwo wyjechał a ta za parówki chwyta.....