reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

jarzebinka nie wiem,,chyba nici,,bo to 10 dzien cyklu,,dzisiaj 11,,wiecc chyba nie plodne jeszcze,,obadamy 20 marca na swieta....

reklama
Witam i ja w ten niedzielny dzionek!!!
Beatko hehe to nie tylko ja jestem gapa:-).... Obiecuje ze teraz postaram sie juz nie ginac w akcjii:tak:... bo potem znowu sie zrobia zaleglosci i znowu od Ewci w tylek zarobie:baffled:....

Altoids tez sie za Wami baaaaaardzo stesknilam!!!!!!:tak:... Hmmm... Co u mnie....A wiec... (juz tutaj bym dostala nagane od nauczuciela od polskiego -nie zaczyna sie zdania od -a wiec...-). Dostalam wkoncu @ ale musialam sie ratowac tabletkami bo juz 5 miesiac mi sie zaczynal bez @... Bralam duphaston przez 10 dni i po dwoch dniach od odstawienia dostalam @.... Mam nadzieje ze sie teraz u mnie wszytsko samo unormuje bez tabletek.... Caly czas sie starmy o bobaska... Z takich nowosci to jeszcze kupilismy domek... Tzn znalezlismy domek i teraz zalatwiamy wszystkie formalnosci dotyczace kupna...I w sumie teraz bardziej dzialamy z domkiem niz z dzidzia i mam nadzieje ze to pomoze bo kazda dziewczyna mowi i pisze ze zaszly w ciaze dopiero wtedy jak wyluzowaly i skupialy sie na czyms innym.... Takze mam nadzieje ze wszytsko sie jakos pouklada...

Ewcia oki lej w tylek ile w lezie bedzie bolalo ale sie moze wkoncu naucze Was nie opuszczac... Obiecuje ze teraz juz bede grzeczna:tak:...

Ewciu jak to 10,11 dc więc raczej kiepsko......:confused::baffled::confused: no ale może na święta jak przyjedzie będą te szczęśliwe dni.....:-D:-D:-D

Madi moje gratulacje że wkońcu dostałaś @, i że kupujecie domek.....:-D:tak::-D

madgirl nono a mas z klapsika hehe,,,,super,ze doek wypalil,,fajniee

Beatko ja wiem,ze nici,,od razu wiedizałam,ale i tak było miło przytulanek duzo,,bo mieliśmy ochote,,a dzidiza mysle ze właśnie po świętach jak m zjedzie bedzie odpowiedzni dobry super moment,,bo od 12 do 18 dnia cyklu...takze jakos to bedzie...

Ewcia wtedy to na bank będą II....hihihi.
aj ja tam nic nie zakładam i nic nie planuje,bo jzu powoli sie zniechecam,,no wiem smece,,,ale jakos tak...
kurcze no ja jakas tempa myslalam,hop siup i jest,,a tu amsz rok i nic...ja pikoleeeee

Wogole to zaczynam wiesiołka brac,,,karta obserwacji cyklu idzie w ruch,,ale taka reczna,bo online nie kumam bazy ,,,
Becia a wiesiołek to mamw aptece podac olej wiesiołkowy cyz jak??(kuffaa jaki ten cżlowiek do tłu zajebi....scie)...

reklama
Do góry