reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids, a tam chodzicie to polskiego Kosciółka ???? :-p

a z ta mszą dla przedszkolaków to naprawde fajne rozwiązanie, dzieciaczki stoja pod ołtarzem, śpiewaja z ciociami, które graja na gitarze, jest 2 księzy, którzy prowadzą fajnie msze, kazania sa krótkie i bardzo obrazowe i wogóle cała msza jest pod dzieci - koło wokół ołtarza, iskierka i wogóle, dzieciaczki chodzą, nie trzeba ich mocno pilnowac w ławce, aby tylko "nie wchodziły mocno na ołtarz" :happy2::cool2::happy2:

miłego wieczorku :happy2::tak:

czesc Jarzebinko
my mamy tu kosciol polski ale strasznie daleko od nas i msza polska jest tylko raz na miesiac, wiec chodzimy do kosciola blisko nas, ale niestety po angielsku. Ale trudno, i tak z reguly modlimy sie indywidualnie.No takie uroki bycia na obczyznie...

Beatko- ale szybko zatestowalas, moze wynik jest falszywie negatywny i powinnas jeszcze poczekac. I znow nachodza mnie mysli- czemu tak jest ze jak bardzo chcemy to cholera nie wychodzi.....:baffled:
Ja tez tak mocno pragne i co miesiac mam @, plakac sie chce....
Baetko bedzie dobrze, sprobuj sie wyluzowac i moze w nastepnym cyklu sie uda.
A i masz racje - przynajmniej mialas mnostwo przyjemnosci...hihi

reklama
Beciu na pewno nie ebde tetsowac,,chcialam jutro kupic test i we wtorekz ranca,,ale w sumie,,powiedizlam juz keidys nieee,,dopoki nie inie dzien spodziewanej i tak dotrzymam,,,jesli do 20 nie dojdzie,to 21 zatestujeee...a korci mnie,,achh

dobranocccccccccccccc

Czesc Ewunia

wiesz co ja tez sobie obiecalam, ze nie bede testowac, dopoki mi sie okres nie spozni, trudne to jest, bo co miesiac, to mnie roznosci zeby juz testowac, ale obiecalam sobie wiec nie testuje. I jescze nigdy nie bylo tak zeby mi sie okres naprawde spoznil, wrecz przeciwnie przychodzi zawsze tak wczesnie...buuuuuuuuuu:wściekła/y:i pewnie w tym miesiacu tez przyjdzie, jak zwykle....
Ale u Ciebie Ewunia moze @ zniknie na 9 miesiecy.......trzymam ciaglle mocno kciuki

Tak sobie pomyśląłam że do Was zajrzę i może podrzucę jakies fluidki nie wiem czy takie trzydziestotygodniowe to jeszcze śiweże ale może mocniejsze będą :tak::tak::tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Puchatko- dziekujemy, lapie fluidki i wciagam - takie 30 tygodniowe to sa najlepsze....hihi
Ewcia, Beatka, Jarzebinka- wciagajcie kochane...

Puchatko- ale Ty juz zaawansowana ciezarowka jestes.....jak sie czujesz kochana? chyba juz sie nie mozesz doczekac....a maluszek to juz pewnie ze 2 kilo wazy...:tak:

Hej laseczki

Altoids może i szybko sobie zatestowałam, ale spoko i tak na cud nie liczyłam. Zresztą idą święta, trzeba się zająć czymś w domu, a roboty mam wiele może dlatego tak ne rozpaczam.....;-) A co moje to moje, prawda.....;-)

Puchatko dzięki kochana......;-);-);-)

Miłego wieczorku- zamówiliśmy dla Oskara łóżko miało być za 3 tyg, a będzie jutro.....;-)

:tak:siemka wam

jeszcze dwa ndi pracy,,uff kiedy to minie.....:-p:-p:baffled::baffled::sorry2::sorry2:

Phelania ty kochana sie tak nie anstawiaj,bot o najgorsze,,kazda z nas ma andzieje,kazda z nas czeka,zawsze jest nutka łezki rozpaczy,,ale nie do przesady,,raz sie starac i w ciazy,,,nie przejmuj sie tylko dalej staraj a dojdzie to do konca,,do tych II kresek,,zobaczysz,,,,

Beatko ja tez czekam do 20,,dizsiaj jakies plamki male mialam,wiec na pewno idzie cholera,,ale luzik,,jakos to przezyje...

Altoids dzieki ci koffana za wiare,,bo mi jej brak totalnie,,co bedzie to bedzie-ja mam takie podejscie,,,,jestes koffanaaaa:tak:

Puchatko łapiemyy....mamw syztskie,,

Alltoids wciagnełam,,pzrydadza sieee:-p;-)

Pozdrawiam cieplutko,miłego wieczorkuuu

Jakby co to mogę podrzucić więcej co by na wszystkie napewno starczyło:tak::tak:
Altodis no według wszelkich kalkuratorków to juz powinna nasza pszczółka tyle ważyć rosnie napewno nie dośc że czuję po brzuisu to jeszcze po tym co w nim wyprawia :-pdzisiaj upodobała sobie kopać mnie w żołądek ale co tam a co do samopoczucia to drugi tydzień leżakujemy na maksa bo się naszemu skarbkowi trochę za bardzo do nas spieszy więc trzeba ja sposobem przytrzymac tam troche dłużej i juz zdecydowanie nie moge sie doczekac :tak:
Phelania tak to już niestety jest że im bardziej czekamy tym bardziej to wszystko sie komplikuje nasza psychika potrafi płatać takie figle że niestety nastawiamy się bardzo na dwie kreseczki a wetdy w silnym stresie @ nie przychodzi trzeba niestety odetchnąć głębko i spokojnie próbować dalej albo po porstu korzystać z życia we dwójkę:tak::tak:

wiec chodzimy do kosciola blisko nas, ale niestety po angielsku. Ale trudno, i tak z reguly modlimy sie indywidualnie.No takie uroki bycia na obczyznie...

ale i tak w tymwszystkim najważniejsza jest modlitwa :tak::-):tak:

Tak sobie pomyśląłam że do Was zajrzę i może podrzucę jakies fluidki nie wiem czy takie trzydziestotygodniowe to jeszcze śiweże ale może mocniejsze będą :tak::tak::tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziękujemy, dziekujemy, takie odchowane fluidki to chyba z mocniejszą siłą, wiec łapiemy, a co ..... :tak::-D

:wściekła/y:(płakać sie chce) a tej wstrętnej @ nie ma!!!! nie rozumiem już nic:confused:

cierpliwości, przecież to jeszcze nie termin @, przecież jeszcze 1 czy 2, więc wszystko się wyjaśni :tak: cierpliwosci, a twój organizm reaguje na stres związany ze starankami, więc pewne opóźnienia sa wpisane w ten okres starań, więc to normalne te anomalie :tak::-) i pamietaj, tylko spokój a wtedy sukces II kreseczek będzie szybciej niz myślisz, a kwas foliowy łykasz ???

miłego wieczorku dziewczynki :tak::-)
a ja własnie planuje urlop, bo w pracy terminy na wczasy już są rezerwowane, a marzy mi sie prawdziwy rodzinny wyjazd, do tej pory był urlop ale z regóły jeździłam na obozy jako opiekunka albo komendantka, a w tym roku stawiam na rodzinę :cool2: i chciałabym nad morze, Międzywodzie jest w ofercie :tak::-)

reklama
ale i tak w tymwszystkim najważniejsza jest modlitwa :tak::-):tak:

dziękujemy, dziekujemy, takie odchowane fluidki to chyba z mocniejszą siłą, wiec łapiemy, a co ..... :tak::-D

cierpliwości, przecież to jeszcze nie termin @, przecież jeszcze 1 czy 2, więc wszystko się wyjaśni :tak: cierpliwosci, a twój organizm reaguje na stres związany ze starankami, więc pewne opóźnienia sa wpisane w ten okres starań, więc to normalne te anomalie :tak::-) i pamietaj, tylko spokój a wtedy sukces II kreseczek będzie szybciej niz myślisz, a kwas foliowy łykasz ???

miłego wieczorku dziewczynki :tak::-)
a ja własnie planuje urlop, bo w pracy terminy na wczasy już są rezerwowane, a marzy mi sie prawdziwy rodzinny wyjazd, do tej pory był urlop ale z regóły jeździłam na obozy jako opiekunka albo komendantka, a w tym roku stawiam na rodzinę :cool2: i chciałabym nad morze, Międzywodzie jest w ofercie :tak::-)
Witajcie , co do kwasu Foliowego nie łykam myslisz Jarzebinko ze to cos pomoże? wydaje mi sie ze jak sie juz jest w pierwszych tygodniach to lekarz przepisuje za 3 dni zrobie tescik rano dziekuje wam za wsparcie kochane jesteście:)

Do góry