reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

miło, miło :tak::-D:tak: tylko tyle tych wątków staraczkowych powstało,że czasem trudno na każdym coś napisać :tak::-D:tak: i jak pisała Beatka, bardziej intensywnie udzielamy się na wątku planowania płci, gdzie serdecznie zapraszam .....:tak::-D:-p

reklama
Dziewczyny udało się!!! Na teście II kreseczki, okresu brak! Bardzo się cieszę!!! Dziękuję Wam za Wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciężko mi w to uwierzyć.... Co za radość!! Źle się czuję fizycznie,tzn.boli brzuszek,biegunka,ale mam nadzieje,że to normalne.

Dziewczyny udało się!!! Na teście II kreseczki, okresu brak! Bardzo się cieszę!!! Dziękuję Wam za Wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciężko mi w to uwierzyć.... Co za radość!! Źle się czuję fizycznie,tzn.boli brzuszek,biegunka,ale mam nadzieje,że to normalne.

GRATULACJE ..............

i szczęśliwych klejnych miesięcy z fasolką pod serduszkiem

Cześć dziewczyny, odkurzę trochę ten wątek ;-)
Dużo chwil na Nim spędzałam, a takich się nie zapomina :-), choć nie było mnie tu...ohoho...:szok:
No dalej staraczki, odświeżmy wątek :-) No chyba, że wszystkie już z fasoleczkami lub dzidziusiami na rękach:-):-):-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny :-D

Widze po suwaczki, że Tobie Kiniusia już się udało :) Wątków dla starających jest już sporo, ale podejrzewam ze ten był jednym z pierwszych więc jestem za jego odświerzeniem. Sądząc po liście zafasolkowanych jest ich na prawdę sporo. Obym i ja poszła za ich przykładem :-) Kiniusia a Ty ile sie starałaś?

Nadziejko, ja jeszcze nie mam 100%-owej pewności co do ciąży, wszystko będę wiedziała w piątek:tak:
Staramy się z moim M. od 2,5 roku i mamy za sobą poronienie:-(
Czekam na piątek z wielką nadzieją, że się doczekałam:-D
Dlatego proszę wszystkich o mocne zaciśnięcie kciuków od teraz do piątku :-D
Od teraz, aby ta wredna @ nie przyszła;-)
Pozdrowionka:-)
P.S. Ten wątek jest tym jednym ze "starszych", ale od niego się wszystko zaczęło:-)
Świetne dziewczyny, wzajemne wsparcie, wspólne łzy i śmiech...:-)

reklama
Do góry