reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczynki:-):-):-):-):-).
Jak wam sie spało???
U nas bieganina z remontem i pełno załatwiania w związku ze ślubem:tak::tak::tak:.
Jest fajnie tylko kłótnie z Marcinem czasami mnie wykańczają :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
I wtedy zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego co jest miedzy nami:eek:.
Im bliżej tego dnia tym większe obawy :confused: jak to wszystko będzie wyglądało jak już będziemy ze sobą mieszkać :szok:.

Sabinko Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szczęścia, miłości i wszystkiego czego sobie zapragniesz:-):-):-D:-D:happy::happy::happy::happy:.
Izabelko może zasypiasz bo tak działa na ciebie pogoda???
Przesilenie wiosenne??
Wagnies jak samopoczucie:-):-)??? Długo dzisiaj w pracy??
Puchatko czekam na fotkę psiaka i ciebie w nowych włoskach :-):-).
Mufka jak zdrówko??? Już dobrze?
Attata jak samopoczucie?Pogłaszcz ode mnie dzidzię :-):-).

reklama
Niesamowita, wszystkiego co najpiekniejsze z okazji urodzin, spelnienia marzen, pieknej milosci, zdrowia i dobrych ludzi wokoło:):tak::-)
i tez uwazam, ze bardzo ładnie i do twarzy ci w nowej fryzurce- super pocieniowane i ładny kolorek:)

NieSamowita z okazji urodzinek tyle radości żeby do kieszeni się nie mieściła tyle uśmiechu żeby z torby wychodziła tyle miłości żeby Ciebie calutką otuliła i mnóstwo buziaków :-D:-)

Hej, hej!!!

NieSamowita,
100 lat, 100 lat Niech Żyje, żyje Nam!!!!
Wszystkiego dobrego Kochana!!! :-D:-D:-D
Slicznie Ci w tych włoskach

Puchatka, super, ze masz już psinkę :-) Jestem ciekawa czy już wymyśliłaś imię.

Izabelka, jak się dzisiaj czujesz? Może jesteś przemęczona?

wagnies, :-)

isikora, nie martw się. A kłótnie w każdym związku sie zdarzają. A jakie później miłe przeprosiny.... ;-):tak: A jeszcze teraz macie tyle na głowie. Zobaczysz, ze jak już będzie po, to odetchniecie, wyjedziecie w podróż, odpoczniecie i nacieszycie się tylko sobą :-)

Kajda :-)

mufka, cieszę się, że już lepiej. A płacz to zawsze dobrze robi :-) Hi, hi, hi, wiem, ze ta ciekawość... :-D ale jeszcze nic nie powiem. Tylko nie nastawiaj się na coś szczególnego, bo tak nie jest :-) Chociaż dla mnie to nie lada wyzwanie ;-)

Izabelka, synek to chyba podobny do Ciebie :-) A Ty jaka młodziutka :-)

ivi, ja mam koleżanke w Wejherowie :-) (jeśli czregoś nie pokręciłam, ale chyba nie ;-))

Zaraz idziemy z córcią na ogródek. Trochę mi smutno, bo Babcia znowu w szpitalu w ciężkim stanie :-(
Do tego przerażają mnie wieści o sepsie panującej w przedszkolach, a dzisiaj mówili o jakimś 6 latku z Warszawy.
Co za wstrętne choroby! Ale przecież nie mogę dziecka zamknąć w domu ;-)

Miłego dnia kochane:-)

Niesamowita...
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pelnych szczescia i milosci.
Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cie kochający ludzie.
254_zloty_bukiet.jpg

No a teraz witajcie kobietki dopiero dorwałam sie do komputerka bo mi ktos malutki absorbuje całą uwage :tak:ma juz imie i nazywa się Bazyl. Noc minęla nam w miare spokojnie tzn. o 2 była chęc na zabawę ale nakryłam koszyk lekko ręcznikiem i była noc no a o piatej była wizyta w naszym łóżku :zawstydzona/y:raz go odłozyłam do koszyka ale potem dałam za wygrana oczy mi się kleiły a on za nic nie chiał spac ale oczywiście w łózeczku było spanko w 30 sekund i spalismy do 7.30 potem byliśmy na siusianiu ale nic z tego i o 8.15 jeszcze jedno wietrzonko ale też nic dopiero o 9.30 dywan został ochrzczony :eek: a słyszłam ze już nauczony siusiać na polu. Teraz sobie znowu ucina drzemkę bo od rana nie odstępował mnie na krok siedział mi na stopach jak robiłam w kuchnii kanapki:-D
Mufka :tak: buziaczki i jeszcze troszke ciepełka:tak:
Izabelko do 14 juz tylko dwa kroczki a piesiu ma 10 tygodni:-)
NieSamowita naprawdę ładnie Ci w tej fryzurce a co do moich włosków to muszę poczekąc kilka dni aż sie przyzwyczaję bo jednak niby nic a zamian i troszke jeszcze odstają :tak:
Ilonko będzie dobrze teraz jesteście po prostu zestresowani bo jednka przed Wami bardzo wazny krok i przygotowania chociaz miłe tez daja w kość no i jeszcze plus remont to troche dużo naraz. Wszystko się ułoży a jak bedziecie mieszkać razem to nauczycie się życ ze soba na codzien i będzie fajnie.Buziak:tak:
Wagnies no cosik daje Ci w kośc to przemęczenie a badanka napewno warto zrobić :tak:
Ataata jak sie czujesz Kochana?? Buziaczki :-)
Co do reszty Kochanych Forumowiczek to miłego dnia kobietki i niech Wam słonko świeci:tak:

Zdjątka takie sobie bo jemu trudno cyknąc fotke odrazu ucieka albo rzuca się pożerać aparat i jakos taka smutna mordke ma na tym zdjęciu ale tak w rzeczywistości to sobie biega skacze morduje misia albo śpi do niego przytulony jak teraz i ciągle macha ogonkiem. Poza tym nasz Bazylek musi się trochę przyzwyczaić do wszystkiego bo to dla niego jakby nie było wielkie zmiany. Bawi mnie i rozczula niesamowicie :-):-D

Niesamowita

żYCZę CI KOCHANA W TYM WSPANIAłYM DNIU SPEłNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEń, DUżO UśMIECHU, ZDRóWKA, CIEPłA RODZINNEGO I ZAWSZE U TWEGO BOKU TWOJEGO UKOCHANEGO:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puchatko Bazylek jest CUDOWNY:-), pozdrawiam ciepło:tak:

ilonko uszy do góry, my tez się czasem kłócimy a potem godzimy...:-) i jest całkiem przyjemnie ( mam tu na myśli oczywiście godzenie:tak:).

asialc wystawiasz moją ciekawość na nie lada próbę:-):-):-) i nie smutaj sie kochana, Babcia jest silna, wiesz o tym, tyle ostatnio przeszla i sie nie dała, teraz też będzie dobrze, a ja ze swojej strony obiecuję modlitwę za zdrówko, będzie dobrze :)

izabelko uwielbiam Malbork bo kocham zamki:tak:, klimat niepowtarzalny. A z Gdyni do Malborka do nie tak daleko, w końcu województwo to samo:-)

dziewczynki muszę uciekać, bo mam trochę sprzątania, cały tydzień w łóżku przeleżałam to się porobiło zaległości a dziś moja psiapsióła wpadnie wieczorem na ploty to muszę troszkę ogarnąć:baffled:

reklama
Witajcie kochaniutkie.
Ja mało teraz jestem,bo mąż non stop na kompie,ale takz ejestesmy nn stopa w rozjazdach. Moj mąż w sobote jedzie,takze musze sie nim nacieszyc.
A chyba nie nadrobie tego co naklikałyście.

NIesamowita
Sto lat kochana ci życzymyz Matkiem,szczęścia , miłośći i dzidizusia kiedy chcesz!!!

Do góry