reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

cześć dziewczynki :-):-):-):-)
Dzisiaj miałam pracowity dzień i nie miałam kiedy do was wpaść:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Rano warstwowanie i pakowanie sukienek a później pilnowanie 4-letniego synka mojej siostry która też u nas pracuje. Nawet trochę sie poopalałam :-):-):-):-) ale Kuba jest bardzo żywotnym dzieckiem i dlugo w jednym miejscu nie usciedzi :-D:-D.
Samopoczucie już lepsze :-):-), chociaż jak pomyślę,ze już tylko miesiąc to trochę sie stresuje :tak::tak:.

Attatko jak samopoczucie i zdrówko wieczorem?
Mufko życzę udanego wieczoru :-):-).
Sabinko ja też nie mogę doczekać starań sie o dziecko :yes::yes:. Już za miesiąc , może trochę więcej ............ ach :happy2::happy2::happy2:
Gosiu udanego zdania egzaminu.Trzymam kciuki .
Puchatko :tak::tak: już tylko miesiąc do wielkiego dnia :blink::blink:.
A jak teraz piesek już spokojny??? Pamiętam jak moja siostrzenica gdy była mała męczyła wszystkie zwierzątka i wszystkie uciekały:no::no:, to bardzo meczące i dla właściciela i dla samego pupila :tak::tak:.
Izabelko to prawda dzieciaki potrafią wyprowadzić z równowagi.
Asiu życze babci szybkiego powrotu do zdrowia :-):-)
Ewciu jak mija wieczór???

reklama
czesc dziewczyneczki !! Mowicie o slubach ,wiec ja w ta niedziele 27 maja bede obchodzic z moim mezusiem pierwsza rocznice :-) Ja rowniez nie moge uwierzyc ze ten wielki dzien jest juz za mna.Z checia bym go powtorzyla ;-)Maz ciwgle musi mi przypominac zebym podpisywala sie jego nazwiskiem,a mam niebylejakie !!! i dlugie w polaczeniu z moim wychodzi caly alfabet :-D
IZABELKA ja mieszkam w Holandii od kilkuset lat ;-)
Co do makijarzu przed i po to mam cos dla was

Gwiazdy bez makija

witam was bardzo serdecznie i niestety bardzo śpiąco.Za Chwilkę uciekam do pracy,więc weszłam tylko na sekundę.Pozdrawiam was gorąco.Słodkich snów życzę.:-):-):-)

Witka w nocy,jestem na sekunde,bo rozmawiałąmz mężem przez skype i musiałam tu zagladnąc sobie...

Witajcie Kobietki!!!
Ewciu nie wiesz jeszcze co Ci los przyniesie a póki co zawsze masz Mateuszka:tak:
Puchatko masz racje,mam dziubaska Matetka...ale drugie też chcę..w koncu zapewne się doczekam...:tak:;-):-)

Izableko w prównaiu do niektórych wteranek to może jeszcze nie tak strasznie długo ale minęło już 18 cykli i ciągle nic w sumie teraz to drugi cykl biorę bromergon na zbicie prolaktyny i mam nadzieje że pomoże :tak: a ślub brałam 27 sierpnia i ciągle jeszcze nie do końca moge uwierzyc że jestem czyjąś żoną i ślub za mną :tak:
Jej 18 cykli to troszke chyba długo,jesteś super wytrwała Puchatko. ja dopiero 3 cykl starań,ciekawe cyz coś będzie..hehe :-)
A wogóle to ślub brałaś w moje urodzinki,hehe ja urodziłąm się 27 sierpnia....

cześć dziewczynki :-):-):-):-)
Dzisiaj miałam pracowity dzień i nie miałam kiedy do was wpaść:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Rano warstwowanie i pakowanie sukienek a później pilnowanie 4-letniego synka mojej siostry która też u nas pracuje. Nawet trochę sie poopalałam :-):-):-):-) ale Kuba jest bardzo żywotnym dzieckiem i dlugo w jednym miejscu nie usciedzi :-D:-D.
Samopoczucie już lepsze :-):-), chociaż jak pomyślę,ze już tylko miesiąc to trochę sie stresuje :tak::tak:.
Ewciu jak mija wieczór???
Heh coraz bliżej i będziesz żonką...
Mój wieczorke spokojnie i w domu,bo Matuś popołudniu zasnął i nie wychodizliśmy już nigdzie.
Ma katarek,leci muz noska i ma dziecko nerwy,mnie tez łąpie ten katar i oba będziemy chorować..:zawstydzona/y::eek::dry:

czesc dziewczyneczki !! Mowicie o slubach ,wiec ja w ta niedziele 27 maja bede obchodzic z moim mezusiem pierwsza rocznice :-) Ja rowniez nie moge uwierzyc ze ten wielki dzien jest juz za mna.Z checia bym go powtorzyla ;-)Maz ciwgle musi mi przypominac zebym podpisywala sie jego nazwiskiem,a mam niebylejakie !!! i dlugie w polaczeniu z moim wychodzi caly alfabet :-D
Kindzia100 no to fajowo pierwsza papierowa rocznica,gratkiii juz skłądam,ale zrobie to jeszcze raz 27.pa

witam was bardzo serdecznie i niestety bardzo śpiąco.Za Chwilkę uciekam do pracy,więc weszłam tylko na sekundę.Pozdrawiam was gorąco.Słodkich snów życzę.:-):-):-)
Oj Kiniusia wymęczysz się przez te nocki,oby szybko minęły.Całuski...

Dobranoc kochaniutkie,do juterka...

Dzień dobry dziewczynki i od razu dobranoc,bo niedawno wróciłam z pracy i kładę się lulu.
Jak wstanę to od razu się pojawię.
Buziaczki:-)

Witajcie w słoneczny poranek :-) :-):-):-).
Miesiąc do ślubu :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie nie mogę uwierzyć,ze to wszystko tak szybko zleciało :-D:-D:-D:-D:-D.
Pamiętam jak w styczniu ubiegłego roku Marcin wyszedł z propozycją zaręczyn,
17 kwietnia były zaręczyny i prawie od razu szukanie sali, zespołu:-):-):-).
Wybrałam sobie 23.06. bo to czerwiec i powinno być ciepło :-D:-D i akurat 23.06 sala była wolna a zespół miał ostatni wolny termin :-p:-p.
Ślub mamy o 18 w Parafii Matki Boskiej Szkaplerznej i świętego Wojciecha w Lipce.
Na sali będziemy o 19 a fotografa mamy o 21 :-D:happy2::happy2::happy2::happy2: i trochę uciekniemy z wesela :-):-).

Buziaki :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Witajcie dziwczynki! :-)

Ja tak szybciutko tylko się przywitać, bo zaraz przyjedzie bratowa z fotografem, modelką itp, i będą robić zdjęcia na naszym ogródku, a dokładniej na huśtawce ;-) (teście się zgodzili)
Zajrzę później.

Miłego dzionka

Do góry