reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mi na tego typu postepowanie-brak słów..Choć w pierwszej chwili wyrzuciałabym na tej kobiecie caly moj gniew za wszystkie tak postępujące i jeszcze pobiłabym wariatkę..No..ja sie nie nadaję...nie mam cieprliwoci..nie mam zrozmienia..nie ma usprawiedliwienia na tego typu zahcowanie!..są domy dziecka..itd..oraz osoby które pragną dzidziusa a nie moga miez i b. kochają cudze ..ba..swoje..urodzone tylko przez jakąs...........Nie wolno decydowac o czimś zyciu!..a raczej śmierci!!

reklama
tak przeglądam inne ..przygasłe wątki..coś zamilkly nam Monia100, MoniQ i Margolis..:(..co sie stało??..wróccie do nas!

Dzieńdobry od tego miesiąca postanowiliśmy z mężulkiem starać się o dzidzie. Jakieś różne objawy mam, ale znam też siebie i wiem, że potęga mojej podświadomości może cuda. Kręci mi się w głowie, mam temp. 37. Mrowi mnie w podbrzuszu. Ale tak mi sie zawsze wydawało, ze jeśli będą w ciąży to będę pewna a wcale tak nie jest. Zrobiłam test i się nie udał, znaczy się nie pokazała się żadna kreska. @ mam mież w przyszły tyg. postanowiłam poczekać z następnym testem. Co jest grane? Pozdrawiam Gosiunia. ;D

Gosiuniu witaj !!! Życzę Ci szybciutko fasolki :) Jeżeli masz za tydzień @ to test mógł dać fałszywy wynik. Wszystko się wkrótce okaże ;) Powodzenia :)

Mam takie wahania nastroju. Jak mnie mdli to się cieszę, że może jestem w ciąży, a jak przestaje to zaraz się smuce ;D Mój mężulek twierdzi, ze poślubił wariatkę :p Jeszcze tydzień do okresu, nie ma wyjścia trzeba czekać.

Gosiex-witaj!!!! ;D-szybkiego zafasolkowania-życzę.Testem się nie martw poprostu jeszcze za wcześnie był zrobiony.A z tą podświadomością u nas prawie wszystkie starające tak mają-to po prostu dlatego ,że tak bardzo chcemy już zajść w ciąże  ;D

Mam pytanko drogie panie. Baaardzo głupie!!! Gdzie mierzyć temp. w pochwie czy pod pachą. Podkreślam, że jestem baaardzo początkująca :p Dzisiaj miałam taki dzień, że świetnie się czułam fizycznie. Przez to kiepsko psychicznie bo stwierdziłam, że nie mogę się tak dobrze czuć jeśli mam być w ciąży. ;D

Gosiex-cierpliwosći:)Test najlepiej robić w dniu spodziewanej@..bynajmniej najwczesniej wówczas, by był w miarę prawdziwy:)wiec uszka do góry:)-Dużo zdrówka i obyś już nosiła pod serduszkiem maluszka;)!

Rusalka pisze:
tak przeglądam inne ..przygasłe wątki..coś zamilkly nam Monia100, MoniQ i Margolis..:(..co sie stało??..wróccie do nas!

Przywołałam Monikę100:):):):):):):):)

reklama
Do góry