reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ja na testach się super nie znam, nie pamiętam jaki robilam poprzednim razem, ale teraz slyszę że najlepszy jest ten z dzidzusiem. A wogóle jak sie ma jakieś wątpliwości to najlepiej zrobić test z krwi w laboratorium - tu wynik mamy na 100%. A w te napisy o wykrywaniu 2-3 dniowej ciązy ja niestety nie wierzę - dla mnie to chwyt marketingowy. IDarnowska jeśli tylko dasz radę to ja bym Ci radzila uzbroić się cierpliwość i poczekać z tym testem do momentu jak już bedziesz na dniach @.Oczywiście trzymam kciuki:-):-):-)

reklama
lenna, Ataatko witajcie :-):-):-).
Elza ciężko mi będzie tak czekac na @ ale trzeba to trzeba :tak::tak::tak:.
Jak cos mam do ciebie kontakt i dam wam znać :-):-):-)

No a teraz zmierzylam sobie tempkę tak z ciekawości i jest 37,05:dull: Oczywiście wiadomo,że teraz to nie jest wiarygodne, bo ja się ruszam itp., a to trzeba rano po odpoczynku, no ale tempka szczególnie jak na mnie to wysoka. Rano mialam równe 37, a chora to ja się raczej nie czuje.

Ilonko ja tez nie wierze w te testy 2-3dniowe:no: Niema szans bo zagnieżdżenie ma miejsce dopiero po 7 dniach, więc nawet nie wierze w te 7-dniowe, wiem sama po sobie bo ten 7-dniowy mi nie wyszedł a w ciąży byłam.
Ale proponuje Ci zmierzyć tępke... ona raczej żadko sie myli..;-)

widze ze tu az goroco od zastanawiania sie testowc czy nie hihihhiihi
ja sprzatnelam pokoj malego-a konto jutra; maly spi; ja zjadlam nie paczka-ale mi narobilyscie ochoty :-p-ale buleczke i pije kausie mniamniam

Elza ale tempke do wykrycia ciąży to nie trzeba mierzyć rano... bo kobieta w ciąży cały dzień ma podwyższoną... rano to trzeba mierzyć dla wykryciea owulacji:tak::-)
A ta Twoja to całkiem ciążowa, ja po teście zaczełam dopiero mierzyć i obojętne w jakiej porze dnia zawsze była w granicach 36,9 - 37.3:tak:

reklama
Attaatko czytałam twoją odpowiedź do elzy w sprawie tempki zanim napisałam ci swoją i troche mnie zaszokowało ,ze mam dość wysoką :szok::szok::szok::szok:

Do góry