reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata to jak juz dzidzia podrosnie to zapraszam!!! Tym bardziej ze zawsze jakas kaske mozna na tym zarobic...

reklama
Ataata wiesz... to nie jest latwa robota... i chyba wiedzac ze jestes w ciazy to nie mialabym sumienia proponowac Ci teraz tego... balabym sie o Ciebie zeby nic sie nie stalo... ale za rok - czemu nie!!!

No pewnie masz racje wagniesku... ja tam nawet zabardzo nie wiem oco tam chodzi, tzn mówiłaś ostatnio ale szczegułów nie znam, dlatego pewnie łatwo mi sie mówi:tak:
W takim razie za rok zgłosze sie do Ciebie wcześniej, a jak bym se zapomniała, a Ty byś pamiętała, że chciałam to mi przypomnij:-)

Witam wieczorową porą:-)
Ja dziś przesiedzialam popoludnie na ogródku,potem pojechaliśmy nad wode, wiec przeżylam tą Afrykę na polu. Generalnie to jest jednak dalej taka duchota i gorąc że nie wiadomo gdzie się skryć. Pogadalam sobie z siostrą M. na ciążowe tematy, bo ona już w 7 miesiącu. Szok, ale przytyla tylko 3 kilo i to tylko w brzuchu:szok:

Attatko widzialam Twoje zdiątka i bardzo ladnie wygladasz. Taka kruszynka z balonikiem:-)

Wagnies autka ladne, a co Ty kochana tam robilaś tzn. jak to się ma do Twojej pracy, jeśli oczywiście to nie tajemnica.

Ewcia nie mów o żadnej @ bo jeszcze wywolasz wilka z lasu... Ja tam wierze w fasolkę.

Puchatku mocno Cię tulam i lacze się w bólu. Niestety reaguje dokladnie tak jak Ty. Ale cóż nam pozostaje jak wierzyć,że kiedyś i nam dane być mamami. Uszka do góry:-)

Izabelko, Niesamowita, Lenna macham:-)

A gdzie jest Asia?

Buziaki wam ślę i milej nocki życzę

Dobranoc wszystkim słodkich i kolorowych senków życzę :-):-):-)
Jutro postaram się znaleźć więcej czasu żeby tutaj coś napisać.
Pozdrawiam:-):-):-)

To i ja sie witam...
Alez mi sie nie chce isc do pracy :crazy: Mam zamiar jezdzic teraz do pracy na rowerku, nikogo teraz w pracy nie ma - siedze sama to potrenuje troszke na rowerku...

Elza ja na rajdzie bylam jako zabezpieczenie techniczne trasy i jet to rzecz nijak nie zwiazana z moja praca. Na codzien pracuje jako sekretarka. Wczesniej przez wiele lat pracowalam przy zabezpieczeniu medycznym teraz przeszlam na zabezpieczenie i organizacje rajdow samochodowych.... strasznie lubie taka robote i ponoc dobrze to robie....

Bastra a co Ty taka zajeta?

Asialc puk, puk, puk.... odezwij sie kochana!!!

reklama
Witam z Afryki:-):-):-)
Kolejny dzień mega gorący. Ja zaraz wladuje się do wanny z zimną wodą, a potem to trzeba zająć się domem.
Milego dnia wam życzę:-)

Do góry