reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Jestem padnięta , ale nie idę spać bo mój P wpadnie do mnie na chwilkę o 21 po cv i podanie bo mu napisałam i wydrukowałam eh :-( A jutro o 5 pobudka jak zawsze :tak::rofl2:

wagnies co tam u ciebie słychać ? pozdrawiam

Ewcia życzę ci aby @ nie przyszła i oby to była dzidzia :-)
Dzięki albo nie dzięki ja sobie też tego życze...
Będize jak będzie...jak ma być @ to będize,a jak fasolka to super by byłoo...
Od jutra bede sobie mierzyła rano tempke,dzisiaj juz termometr leży na wirzchu i koło łóżka go położe,obadam jaka tem u mnie rano,,,jak @ nie przyjdzie do niedzieli to też znowu zatestuje....a co tam....;-):-)
Renifer super witaj,miłej i spokojnej ciąży kochana,.....

reklama
Renifer wcale sie nie wtryniasz... kazda mile tu witamy i jak tylko masz ochote to zagladaj do nas czesciej... pewnie tez chetnie skorzystamy z porad ciezarowek i mamus!

Ewcia ale jeszcze na 3 pietro nie wlazla wiec nie mow hop :tak:

NieSamowita umieram z goraca i zastanawiam sie czy nie powtorzyc wyczynu z wczoraj;-):-):-D znowu mezus bedzie sie smial ze mnie...:tak:

Wagnies :-D:-D:-):-D:-):-):-):-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-Dale jajaaaaaaaaaaa......ale sie uśmiałąm....
tego jeszcze nie widziałam.....
Ale masz super śmieszne pomysły....

Stwierdziłam że lepiej mieć to za sobą więc teścik zrobiony i choć się spodziewałam to jakoś mi przykro:-:)-:)sad::sad::sad: powodu tej jednej kreski taka samotna no nic czekam na @ i wdepne w mój oczkowy czyli 21 cykl może on będzie szczęśliwszy :tak:

Puchatko nie martw się ,ja tez miałąm jedną kreseczk,ę,a razem tworzą dwie krechy także następny cykl to będize too:tak:.
Mi tez było p[rzykro,ale dalej trzeba sie starać,normlanie dalej i dalej a z dos kutku,buziakuje ciebie ja i matunio kochana....

wiem Ewciu wiem ale Ty masz chociaż Matiego a ja tylko tą kolejna kreskę zastanawiam się jakie to uczucie zobaczyć dwie te upragnione kreseczki naraz coraz częściej myślę że bez HSG sie nie obędzie widać tak już musi być i oby tylko ono pomogło a jak nie to na pewno będę walczyć do upadłego:tak:

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa co do mojego dzidziucha ;-):-D

Wagnies tak przeczytałam o tym ubezpieczeniu i zaraz sobie to wydrukuje...
Super i dziękuje za tego linka, mam zamiar to sprawdzić, zobaczymy czy małpom z rejstracji w przychodni oczy wyjdą jak im taki papierek pokaże:-D
A co do fotki to też sie uśmiałam, niezła jesteś:-D

Puchatko przytulam mocno....

reklama
Nie wiem czy ta wiadomo do was dojdzie ale sprbuje:-):-):-).
Pozdrowienia ze slonecznej Hiszpanii. Pogoda boska ze 38 stopni.
Tempka cigle podwyzszona rano 36,9 a popoludniu 37,5.
Od jedzenia mnie odrzuca a w poniedzialek mnie mdlilo jak nie wiem. Jak tylko przyjade ide na badanie krwi ale juro testujemy i jak cos wyjdzie to do was napisze. Moze sobie wmawiam ale czuje sie ciazowo :-D:-D:-D.

Buziaczki moje kochane dziewczynki i dziekuje wam bardzo za wszystko :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry