reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam:-):-):-)
Ja klikam z pracy, wiec tylko macham i sle buziaki:-)
Jutro zaczynamy kolejny tydzień i co mnie cieszy juz za niedlugo 15 a wtedy moj dlugo oczekiwany wolny:-)

No to witam sie,

Jestem juz z powrotem w domciu, tesciowa dala nam wyprawke (tzn. ogoreczki w sloikach, miesko) a do tego niezle nas "napasla" jakbysmy zle wygladali :-D:-):rofl2:

Kindzia100 strasznie sie ciesze ze sie odezwalas! Zagladaj do nas czesciej chociazbys miala tylko napisac jak sie czujesz i jak fasolka sie miewa! No i z utesknieniem czekamy na fluidki... ja jak zwykle bede lapala do sloika :tak:;-):-):-D

Rudka no to zaciskamy nawet cale piasteczki!!!!

Elza a jak w pracy - bo to chyba pierwsze dni w pracy?

NieSamowita i jak rodzinka?

Antiope jak tam nogi? Juz odpoczely?

Idarnowska to pewnbie za jakies 16 dni powiesz nam jakie efekty staranek?

hej dziewczyny
wpadlam sie przypomniec, net mi padl wiec pare dni mnie nie bylo

Niesamowita-szok z tym wypadkiem ale dobrze ze wszystko jest ok, ja tutaj zaliczylam w ciagu roku 3 wypadki juz myslalam ze smierc mnie sciga czy co, ostatni byl naprawde grozny i gdyby nie to ze siostra miala duzy samochod, gdybysmy jechaly zwykla osobowka to bym skonczyla w szpitalu, a tez mialam bole kregoslupa i karku, potem wogole balam sie jezdzic - straszne wspomnienia, 3 wypadki w ciagu roku, a 2 zdarzyly sie w ciagu jednego tygodnia, dobrze , ze twojej rodzince nic sie nie stalo- mieli duzo szczescia

u mnie przyszla @ zreszta sie spodziewalam bo staranek intensywnych nie ma, znaczy nie jestem ani na NIE ani na Tak, poprostu kiedy wyjdzie to wyjdzie, nie chce sie nakrecac na zaciazenie ani wystrzegac jak ognia;-)jak bym zaszla to oczywiscie skakalabym z radosci:-)
pogoda u mnie straszna, wilgotnosc i co sie z tym wiaze klopoty z oddychaniem:blink:
ok to jak juz przypomnialam wam ze zyje:-)bede uciekac bo musze nacieszyc sie mezulkiem przez niedziele

pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczorka

wagnies z nogami to tak łatwo nie przejdzie. Mam takie zakwasy w łydkach, że ledwo chodzę, ale było warto.
Gosia_pl ja mam identyczne podejście. Jak będzie to będzie, jak nie to nie. Przynajmniej nie odczówam strasznego rozczarowania przy każdej @. Zastanawiam się tylko, czy nie zacząć by brać kwasu foliowego tak na wszelki wypadek.

Wagnies witaj :-):-):-)
Pewnie,że powiem wam wszystko za 16 dni :-):-)
ale nie chce juz sie nakrecac tak jak poprzednio i co ma byc to bedzie.W końcu to dopiero 2 cykl :tak::tak:

Gosiu witaj :-):-):-) fajnie,ze wpadłaś. Wpadaj do nas częściej:tak::tak::tak:.

Antiope witaj :-):-):-). moim zdaniem kwas foliowy powinnaś już zacząć brać ;-). Własnie tak na wszelki wypadek :-):-)

Witam ja tylko na chwilke,duzo klikacie dziewczyny a ja nie mam sily odpisywac.Wczoraj mielismy gosci i troszke sobie wypilam i rano dzis lekki bol glowki byl.Bylismy na dlugim rodzinnym spacerku i na placu zabaw,a potem upieklismy wielka wlasnej roboty pizze.Jesli chodzi o kwas foliowy to ja tez biore.Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.:) Buzka:)

reklama
Do góry