reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Chciałam zgrać zdjęcia ale mi akumulatorki w aparacie padły:angry::angry: to już jakieś fatum czy coś najgorsze jest to że tutaj w laboratorium nie robią beta hcg a tylko całkowite hcg i tak i tak się zdecydowałam bo sobie pomyślałam że to i tak czulej niż siuśków kupiłąm tez jeszcze jeden teścik ale nie wiem zrobic go jeszcze dziś czy dopiero jutro rano a może w ogóle poczekać:eek::eek::eek:

Matko Puchatka no zestresowałam się tą Twoją sytuacją że szok! Nie wiedziąłam , że nawet jak się z kimś czeka i mnie to nie dotyczy to się tak będę denerwowała ...:baffled:
Kurcze w sumie jutro to już będziesz miała wyniki testu, który dziś robiłaś więc może dla spokojnej nocy warto test w domciu zrobić jeszcze raz...
Tylko pytanie czy to będzie dla spokoju czy dla dodatkowych nerwów. Różnie z tymi testami bywa, moja szwagierka robiła 2 i wyszła 1 krecha a okazało się , że była w ciąży!
Cokolwiek postanowisz, informuj nas koniecznie!!!
Trzymam kciuki!

Puchatka Laduj akumulatorki i dawaj testa nam,a tescik no nie wiem,ale skoro jestes juz po terminie @ to chyba tak czy tak wyjdzie...ale jak chcesz byc spokojniejsza i otrzymac dokladniejszy winik to czekaj do rana ale ja bym nie wytrzymala:no::-D:-D:-Dpokaz ten test dziesiejszy:tak:

Teścik zrobię jutro rano po co sobie fundować dodatkowy stres brakiem kreski a akumulatorki się łądują jak tylko wykażą chęc współpracy to zaraz spróbuje zrobic fotkę żeby było widać tę moją bledziutką kreską która zdecydowanie na teście jest:tak::tak:
Gosiu w sumie dzisiaj dopiero drugi dzien i teścik to zrobiłam raczej żeby się upewnic że w ciązy nie jestem i żeby psychicznie to przetrawić i całkiem grzecznie czekac na @ a potem HSGa tu szok:szok::szok: myśle że ta blada kreska to dlatego że to jeszcze bardzo wcześnie ale poczekamy zobaczymy tylko troche trudne to czekanie jedyne co mi naprawdę dotąd dokucza to wrażliwośc piersi co mi sie nigdy dotąd nie zdarzało więc jestem dobrej myśli chociaz bardzo się boję

Puchatka ok czekamy:tak::-):-):-):-):-):-):-):-)O rany i ja sie denerwuje,z mila checia bym zrobila juz test za ciebie:-D:-D:-D:-Doby tylko przyspieszyc ta niepewnosc:-)

reklama
juz mi zsinialy kciuki od trzymania ich.....ale to co, puszcze jak juz bedzeicie pewne gosiu i puchatko...;-):tak:
iwonko i jak samopoczucie?:-)

Do góry