Ja teraz tez mam meble Ikei, ale jak bedziemy za kilka miesiecy meblowac mie=juz swoje mieszkanie to jak pozwoli nam na to sytuacja finansowa to nie bedzie w domu mebli Ikei. Kuchnie juz wiemy jaka-nie Ikea. Zostaje sypialnia i salon. Podobaja mi sie meble Kler i Vox tylko sa kiepsko wykonane. Ale dodatki beda Ikea. Czyli zaslony, posciel itdMeble mi tez nie za bardzo tylko tez pierdulkiChoc fotele i stolik mam z Ikea
![]()
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
O tak tak meble często są porażkowe, choć nie wszystkie, ale te pierdółki....
No i te kolory zielony i niebieski.... moje dwa ulubione a oni właśnie z nich słyną...
Fallen in Love no to naprawiaj kompika i wklejaj;-) chętnie pooglądamy, tzn ja napewno bo uwielbiam fotki oglądać
No i te kolory zielony i niebieski.... moje dwa ulubione a oni właśnie z nich słyną...
Fallen in Love no to naprawiaj kompika i wklejaj;-) chętnie pooglądamy, tzn ja napewno bo uwielbiam fotki oglądać
Ataata
Grudniowa Mama '07
fifi to może meble do salonu, tzn jakiś komplet wypoczynkowy z Kalwarii... takie co mój robił u siebie w pracy....;-)
Mnie sie bardzo podobały...
Ja tez lubie ogladac fotki :-):-):-):-)Fallen in Love no to naprawiaj kompika i wklejaj;-) chętnie pooglądamy, tzn ja napewno bo uwielbiam fotki oglądać
Ty grafiku komputerowy bedziesz amiala pole do popisu;-);-);-)
Prawde mowiac to o nich nie slyszalam, ale zaraz poszukam w neciefifi to może meble do salonu, tzn jakiś komplet wypoczynkowy z Kalwarii... takie co mój robił u siebie w pracy....;-)
Sypialnie mi si enie podobaja ale to mi sie podoba:fifi to może meble do salonu, tzn jakiś komplet wypoczynkowy z Kalwarii... takie co mój robił u siebie w pracy....;-)
Meble Kalwaria - Wirtualna wystawa mebli
Meble Kalwaria - Wirtualna wystawa mebli
Ataata
Grudniowa Mama '07
fifi jak nie słyszałaś o meblach z Kalwarii Zebrzydoiwskiej

Toż to skandal jakiś!!!
Kalwaria słynie właśnie z mebli!!!
Prosze bardzo tu ich stronka... Meble wypoczynkowe MARIUSZ KRZYSTEK, Kalwaria Zebrzydowska tylko niema cen... a to temu że meble raczej z górnej półki =droooooogie

Toż to skandal jakiś!!!

Prosze bardzo tu ich stronka... Meble wypoczynkowe MARIUSZ KRZYSTEK, Kalwaria Zebrzydowska tylko niema cen... a to temu że meble raczej z górnej półki =droooooogie

No... ten....tego...ja....fifi jak nie słyszałaś o meblach z Kalwarii Zebrzydoiwskiej
Toż to skandal jakiś!!!
Prosze bardzo tu ich stronka... Meble wypoczynkowe MARIUSZ KRZYSTEK, Kalwaria Zebrzydowska tylko niema cen... a to temu że meble raczej z górnej półki =droooooogie![]()

Pseplasam

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mi sie podobaja meble w starym stylu bo mam kominek w duzym pokoju i tak powoli na ten styl sobie zmieniam.....
reklama
Ja z kolei lubie nowoczesne meble al bez jakichs udziwnien.Mi sie podobaja meble w starym stylu bo mam kominek w duzym pokoju i tak powoli na ten styl sobie zmieniam.....