reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataatko wyprawka prześliczna, i wózeczek, i twój piesio ( tak na wszystkie pieski woła moja córcia):-D:-D:-D:-D
Te maluśkie ubranka są takie słodziutkie , że moja Olka z niektórych już wyrosła ;))

reklama
Ataatko ale super wyprawka. A wyczyny twojej córci w brzusiu boskie (ja też tak chcę buuuuuuuuu). No i ty niezła laska jesteś.
No Beatka się wreszcie odnalazła. Widocznie usłyszała nas wreszcie hihihi

Sylcia, Ewcia Beatko dziekuje raz jeszcze.

A swoją drogą widze że zguba sie znalazła Beatko tak tak o Tobie mowa;-)
A wogóle w spr. wózeczka, to miałaś Tako???
Bo to jest własnie Tako, no moze i fajny i funkcjonalny ale ciężki jak pierun... 18kg
ja mam TAKO wózek..tzn teraz w piwnicy,,dla mnie super wózio,,tylko ciężki,,ale dawałam rade....superr fajny dla mnieee

Ataatko czekaj......ja mialam chyba Nestor, chyba.....bo to bylo 6 lat temu i tez wazyl 18 kilo. Ale fason byl prawie taki jak Tako, mial duze kola, swietna sprawa. Wszedzie z nim wjechalam, byl swietny jedyny minus to jego waga. No coz, nie mozna miec wszystkiego.
Ubranka tez sliczne, boskie.
Laseczki jestem i juz wiecej tak dlugo nie bede milczec......hihihi.......no ale rozumiecie....... mamusia, ploteczki.
Szkoda ze mnie nie bylo, bo dyskusja byla naprawde bardzo ozywiona.

Oj bardzo ożywiona Beatko, hihihi.
Żałuj teraz, żałuj.....
A was wszystkie gdzie wywiało kobitki?

reklama
Pseplasam dziewczynki ,że się nie odzywałam,ale byłam na zakupach.
Kupiłam pre-test i poczekam do jutra jak się prześpię i zrobię ten teścik,ale serducho bije jak cholera...
Dziewczynki ,nie odpiszę każdej z osobna,bo uciekam do pracy już,ale jutro wszystko nadrobię dokładnie.
Buziam Was!!!
Do juterka.:tak::-)

P.S.To jest naprawdę NieSamowite jak ludzie potrafią być do siebie podobni...:evil::evil::evil:

Do góry