reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Beatko niektórzy sie powinni leczyć, ale na nogi, bo na głowe już za późno...;-):tak:
A tak wogóle to ona ma 3 konta?? Bo mnie sie wydaje że ma 1... tzn to jest już jej trzecie konto, ale zawsze otwierając nowe, stare kasowała... a tak chyba można.. No ale niewiem:eek:

w każdym razie sabina jesteś bezczelna do granic możliwości i do końca pokazujesz jak masz nas wszystkie i wogóle wszystko w dupie*
A skoro tak jest, to tak jak fifi napisała, po kiego grzyba wchodzisz na ten wątek i piszesz coś skoro itak lejesz na nas??!!!
Nie dorosłaś do swojego wieku, a tymbardziej do rzeczy które rzekomo miałas w planach.. ale to nie moje życie, róbta co chceta, ale szanuj nas albo a kysz stąd!!:-D

artemida witaj;-)

Witajcie dziewczynki:-)
Artemida witamy w naszym gronie:tak:

A ja sobie popijam właśnie grzańca:-D a co mi tam, zrobiłam dziś trochę kilosów za kółkiem i zasłużyłam sobie;-) Wasze zdrowie dziewczynki:-D

Witam wszystkie nowe staraczki:-)
Dziewczynki ja was caly czas podczytuje jesli tylko moge ale juz tak nie bede sie udziel;ac zreszta jakos nie bylo ostatnio tu tematu na otwartym.Dziekuej wszystkim pamietajacym o nas :tak::-)brzunio poglaskany:tak::-)
Mam nadzieje ze na swieta fasolinek tu przy bedzie:tak:
Ataata jak sie czujesz:confused:to juz niedlugo czeka cie ten wielki dzien:tak::-)

Buziaki !

Iwonko a dziękuje.
Mi niby zostało 3 tygodnie, ale czuje sie jak bym może w 7 miesiącu była...
Zero objawów zbliżającego sie porodu, nic, kompletnie nic...:eek:
Poza tym że Darusia rozpycha sie niemiłosiernie i jest to już bolesne, to takto wszystko w porządku.
A Ty jak sie czujesz Kochana??
Niewiem czy pytałam, niewiem czy pisałaś, ale czujesz juz ruchy mluszka??? Czy jeszcze nie..???

Ataata jak ja bylam w ciazy, to do samego konca czulam sie wspaniale.
Jeden dzien po terminie wody mi odeszly i po 2 godzina urodzilam, jestes szczupla wiec Tobie pojdzie jeszcze szybciej.

reklama
hej laski !!!
wiem ze sie nie odzywam....zabiegana i tyle...a na dodatek chorobsko mnie zlapalo i antybiotyki dostalam....glupie zimno na dworze...:wściekła/y:
po pierwsze....idarnowska....no GRATULUJE !! piekne wiesci
ataatko....poglaszcz darunie...juz niedlugo spojrzysz jej w oczy:-)
mufka...gdyby nie te antybiotyki...to tez bym grzanca dorwala...ach
wagnies :-):-):-):-):-) :-):-)
fifi...tesknie;-)
artemida witaj !
wiem kobitki, ze nie kazdej z osobna napisze, bo mnie dusi kaszel i zaraz spadam do wyra...wybaczcie prosze....zdarzylam tylko przeczytac co sie dzeije "na wszystkich naszych watkach" musze sie w weekend zebrac i cos porzadnego skrobnac...tymczasem w robocie widac ze koniec roku za pasem, bo szybko szybko szybko jeszcze wiele rzeczy do zalatwienia...urwanie glowy:-(
buzki dla was wszystkich !

Do góry