reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Dopiero się zebrałam żeby cos napisać jakaś taka nie do życia jestem dzisiaj nawet obiadku nie gotowałam tylko zamówiliśmy pizze. Cos mi ciągle w główce tupta jedyne co od rana uskuteczniam to sapcerki z Bazylkiem :tak: normalnie nie mam siły i już
Isikoramoże to tylko stres a może coś więcej ;-)coraz bliżej ten wielki dzień to i organizm to odczuwa:-)
NiesamowitaPozdrów siostrzyczkę i podziękuj. Dobrze że z Twoim ząbkiem skończyło sie tylk tak i zdrówka życzę
Ewciato chociaż spokojnego wiczorku i zdrówka dla Mateuszka:tak:
Izabelkaa co smacznego dziś miałaś na obiadek??:-)
Wagniesno to po prostu macham i przesyłam jaki8es dobre myśli żeby wena wróciła:-)
Kiniusiato faktycznie i tak źle i tak niedobrze :-( No ale życze mimo wszytsko spokojnej pracki:tak:
Kindziawidoczki ogromnie zachęcające i tylko9 pozazdroscic :tak:
Sreberkomachanko :tak::-)
AsiuBuziaki dla Ciebie i Natalki:-)
Ataatajak się miewasz Kochana?? Nie znikaj nam tak całkiem bo martwie sie o Ciebie:-( Dużo buziołków:tak:
Mufkajak tam samopoczucie??:-)

Niesamowita, kiedy to u nas bylo???takie zakochanie...;-):-) fajnie posluchac hihihii podziekuj siostrze za pozdrowienia
Puchatko na obiadek-zapiekanka z ryzu +grzybki z cebulka i kurczak z serem :tak::-D:-D dobrrrrrrreeeeeeeeee
Oskar nie spal caly dzien, po spacerze padl doslownie; a my nad Nogatem piwkowalismy ze znajomymi :-):-D

dzien dobry moje drogie parafianki ;-)
Japonce fajowe,tylko ze ja takich nie moge nosic bo mnie obgryzaja miedzy paluchami :-( Poszlam raz w takich do sklepu i wracalam jak pingwin :eek:
U nas w NL znow dlugi weekend,maz w dom,sex w sypialnie ;-)nie ma latwo.
ahhhh podrzuce wam cosik na rozruszanie dnia

Płyta CD - cedeczko

Teatr Narodowy - narodne divadlo

Drodzy Widzowie - wazeni divacy

Zepsuty - poruhany

Koparka - ripadlo

Zaczarowany Flet - Zahlastana fifulka

Być albo nie być oto jest pytanie - Bytka abo ne bytka to je zapytka

Komentarz meczu hokeja - ... z levicku na pravicku, pristavka i ... sito!!!

W liscie do Koryntian - Hymn o miłości: - miłość się nie obraża i gniewem nie unosi - laska se ne wypina i ne wydyma sa

Gwiazdozbiór - hvezdokupa

Niezapomniana trójka czeskich hokejowych napastników - Popil, Poruhal a Smutny.

Narzeczony - produpnik

Narzeczona - produpnica

Napis nad sklepem z wyrobami skórzanymi - kutasy

Dziewczyna - divka

Ogórek konserwowy - styrylizowany uhorek

Uwaga pociąg - Pozor vlak

Terminator - Elektronicky mordulec: - Ne ubiwajte me pane Terminatore!

W Czechach na przystankach pisze - Odchody autobusow

Mam pomysł - mam napad

Miejsce stałego zamieszkania - trvale bydlisko

Stonka ziemniaczana - mandolinka bramborova

Plaster na odciski - naplast na kure oko

Wiewiórka - drevni kocur

Chwilowo nieobecny - momentalnie ne przitomni

Gwiezdne Wojny z czeskim dubbingiem: Lord Vader do Luke'a Skywalkera - Luk! jo sem twoj tatinek!
Zobacz załącznik 39973

dzien dobry
spalam 8 godzi i mnie glowa od tego boli :baffled:
zaraz do pracy, ale weekend sie potem nie zacznie :-( jutro tez do roboty
milego dnia kolezanki;-)

reklama
Hello wszystkim:-D
Ja niedawno wróciłam z pracy i jeszcze się nie położyłam i raczej nie położę,bo za chwilkę na zakupy (wczoraj nie byłam,bo spałam:-D) i do siostry.Jeszcze obiadek,który sobie już szykuję...:-)
Całuję was moje Panie i życzę miłego dnia.:-):-D:tak:;-):cool2:

Do góry