reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś brak mi siły i weny nie wiem czy to ten upał czy festiwal który sobię urządzili mój męzus i teściowa kto mnie szybciej i bardziej wyprowadzi z równowagi :wściekła/y: no nic mam nadzieję że następny tydzień będzie lepszy:tak:
kiniusia mocno trzymam kciuki:tak::tak:
Mufka Ataata Ewcia Izabelka Cloe Asia Niesamowita Isikora Elza Meggie Bastra Wagnies Kindzia Ivi Lacosta Sreberko życzę Kobietki wam i wszystki foremkom których nie wymieniłam miłego wieczorku i spokojnej nocki:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie kochane dziewczynki:-):-):-):-):-):-).

6 dni do ślubu :szok::szok::szok::szok: :happy2::happy2::happy2:.
Ale ten czas leci :tak::tak::tak::tak:. Przez te dwa dni nie pisałam bo było pełno załatwiania, biegania, kurs tańca i wreszcie wybrana piosenka
Frank Sinatra - Put Your Dreams Away
Dostaliśmy nawet pochwałę, że jako nieliczni wybraliśmy doskonałą piosenkę do walca angielskiego i nie jest to tradycyjny przytulaniec o miłości.
Jutro musimy jechać na salę, do zespołu, do kamerzysty i do fotografa wszystkim sie przypomnieć :tak::tak:.
W piątek wieczorem dziewczyny zrobiły mi wieczór panieński byłyśmy na pizzy i na piwku i było cudnie :-D:-D:-D:-D:-D
Wczoraj miałam robiona próbną fryzurkę i oto efekty z tyłu :tak::tak::tak:

Leo77 witaj i życzę byś szybko zafasolkowała:-):-):-):-)
Sabinko to widzę zapowiada się ciekawy dzień :-):-):-)
Izabelko witaj ,miłego dnia :-):-):-):-)
Moniko też wczoraj miałam spięcia z Marcinem i z teściową . Niektórzy chyba lubią wyprowadzać z równowagi :wściekła/y::wściekła/y:
Ivi witaj :-):-):-)
Kiniusia poczekaj do czwartku :tak::tak::tak:
Sreberko witaj:-):-):-):-):-)
Mufka, wagnies, Atattka co tam u was słychać?????
Elza następnym razem będą dwie kreseczki :tak::tak::tak::tak::tak:
Ewcia jak dzisiaj samopoczucie????

Witajcie w niedzilne prawie poludnie ;-)

Leo witaj w naszym gronie!!!
NieSamowita zycze w takim razie milej niedzieli!!!
Isikora oj czas leci... mam nadzieje ze te 6 dni szybko uplynie i w sobote Twoj wielki dzien!
Puchatka kochana glowa do gory i trzymaj sie!!! Nie denerwuj sie - wiem ze to trudne... moze idz sie odstresuj... do fryzjera, kosmetyczki albo na zakupki...
Kiniusia to ja dalej trzymam kciuki! A jak z Twoim mezem... juz dobrze?

A ja dalej siedze w domciu i dzis pewnie tez tak bedzie...
pozdrawiam Was i zycze udanej niedzieli!

Witajcie Kobietki!!!
Przede mną leniwa niedzielka na polu gorąco chociaz przynamniej nie tak duszno jak wczoraj. Mam za sobą dwa dni totalnego sprzątania bo im bardziej jestem zła tym więcej sprzątam więc nawet Sanepid nic by nie znalazł :-D
Wagnies jak Twoja nóżka?? ja właśnie [pomalowałam sibie włoski strzeliłam maseczke i mam wszystkich gdzieś :-p
NieSamowita no niestety rybeńko nie wszyscy maja tyle czsau co Ty poza tym tak ogóleni jakos nam ostatnio zwolnił wąteczek:dull: miłego dnia:-)
Ilonko aż trudno uwierzyć że to juz tylko 6 dni:szok: jak ten czas pędzi sukienka olśniewająca fryzurka super bedziesz wyglądać nieziemsko:tak::tak:
Leo77 witaj i napisz nam cos więcej o sobie:tak:
Izabelko Tobie tez udanej niedzielki i buziaki dla Oskarka
Gosiu jak Twoje zdrówko?? Buziak:-)
Ewciu jakie plany na dzisiejszy dzień?? pozdrowionka dla Mateuszka:-):-)
Elza trzymam kciuki za następny cykl:tak: oby nam wszystkim sie udało:tak::tak::tak::tak:
Meggie gdzie sie całkiem ukryłaś?? pozdrowionka:-):-)
Kiniusia oby czwartek był jak najszybciej i kciuki nadal mocno zaciśnięte:-):-)
Kindzia dopiero co wróciłas z wakacji a już znowu gdzies Cię zniknęło:tak:
Bastra co słychać ?? miłego dnia:-):-)
Mufka mam nadzieję że przynajmniej w niedzielkę odpoczywasz:-)
Asiu buziaki dla Ciebie i Natalki:-):-)
Ataata jak tam Twoje samopoczucie?? posyłam dobre myśli i miłe sny dla Ciebie i fasolki:-):-):tak:
cloe jak tam Twoja fasolka jak Julcia jak Ty sie czujesz? Buziaki :-)
Lacosta nie ukrywaj sie nowa koleżanko:-)
sreberko tradycyjne machanko :-):-):-)
Ivi kajdamiłego dnia kobietki:-):-)

Puchatko jeszcze boli noga i jest troche opuchnieta ale mam nadzieje ze wykaraskam sie do wtorku bo inaczej to oszaleje w domu tym bardziej ze mojego meza calymi dniami nie ma :-( no i moze uda mi sie bez antybiotyku obejsc bo na razie go jeszcze nie zazylam...

reklama
Witam dziewczynki:-)
szybko się witam i szybko znikam:happy:
nie było mnie ostatnimi czasy na bb bo zakuwałam do egzaminów. Właśnie wróciłam z uczelni, napisałam ostatni egzamin ufffff, na razie wszystko do przodu, czekam jeszcze na wyniki 2 egzaminów, w środę wynik jednego i w czwartek drugiego. Się zobaczy:-), więc z weekendu nic nie miałam , znów:-(. Teraz siedzę zakopana po uszy w instrukcjach bo jutro mam egzamin w pracy z procedur kredytowych , o zgrozo:wściekła/y:
A z przyjemności to miło mi poinformować że jutro mamy z Moim 3 rocznicę ślubu:-)

spadam kochane, lecę znów zakuwać :zawstydzona/y:
pozdrawiam gorąco i witam nowe koleżanki leo77 i lacostę:-):-):-)

Do góry