reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
dzięki isikora:-) przydadzą się
A ja ze swej strony trzymam kciuki za to aby zbliżający sie wielkimi krokami Twój Wielki Dzień był wspaniały i życzę Ci dużo spokoju, tylko spokój a wszystko się uda, zobaczysz, kiedyś nawet te mordercze przygotowania będziesz wspominać z łezką w oku. Bliski mi ostatnio temat ślubu bo jutro nasza 3 rocznica ślubu, ale zleciało...
pozdrawiam:tak:

dziewczynki ja was tak bardzo przepraszam ze sie malo pojawim.Chciala bym ale nie zawsze moge.A listow od was tysiace.Moze w koncu uda mi sie wciagnac do was na dobre.:-)
Pozdrawiam nowa kolezanke :cool2:

Dzień dobry,witajcie.
Mnie też troszke nie było,bo aż dwa dni:szok:,ale już jezedm:-):-D. BYł mój mężulek,no i same wiecie,trzeba było się zajać chłopem w domku.Byliśmy nad morzem ze znajomymi i w mieście an zakupach i na spacerku.Takze nas nei było nawet w domu.;-)Dzisiaj o 1 w nocy pojechał,ale w sobote już zjeżdża na 3 tygodniowy urlop,ale w środe jeszscze zawita na noc do domku. Teraz fajnie,że ma takie rozłądunki w Polsce blsiko domu,bo częśćiej sie widujemy.;-)
A u was co kochane,poczytałam i już nie pamiętam wszystkiego:-:)-p:no:bo tyle tego...

Mufka ja tęz wam życze stu latek w miłości i wytrwaniu kochana:-);-):tak:.
MIłegod nia dziubki,potem zajrze.

Witajcie Kobietki!!
Jeszcze południa nie ma a mnie już mało nie rozsadzi:wściekła/y: normalnie moja teściowa przechodzi ostatnio sama siebie chyba ja wyśle na wakacje na mój koszt dla mojego zdrowia psychicznego. Dzisiaj mój pies rano zaczął piszczęć jak tylko poszłam sie umyc no ma tak czasem a moja teściowa stwierdziła ze tak go wychowałam to tak mam ale ja już nie raz słyszałam jak ona nakręca moja psinkę jak tylko znikam z pola widzenia to zaczyna gdzie jest Twoja pani szukaj pani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no a potem pies piszczy. Świetny początek tygodnia
nie ma co :baffled::baffled:
No a teraz z innej beczki mam nadzieję że przynamniej u Was wszystko dobrze:tak::tak:
Mufka z całego serduszka życze Wam tego co najlepsze najcieplejsze i najmilsze:-):-):-)
Ewciu widac że humorek dobry po weekendzie czyli męzus był grzeczny;-) miłego dnia i buziak dla synusia:-):-)
Kindzia fajnie że chociaż raz na jakis czas pomachasz w naszą stronę :-):-)
Wagnies jeszcze więcej zdrówka dla Ciebie:-):-):-)
Ilonko normalnie aż cięzko uwierzyc ze ten czas da juz sie przeliczyc w godziny :tak::tak:
Izabelko Ty nadal taka zabiegana?? Buziaki dla Oskarka:-)
NieSamowita humorek już lepszy?? miłego dnia:-):-)
Ataataa jak u Ciebie na fasolkowym froncie?? Miłego dnia:-):-)
Bastra Meggie Asia Gosia Kiniusia Elza Cloe Sreberko Ivi Kajda Leo Lacosta Niech Wam kobietki miło i spokojnie dzień mija :tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie,

Ja dzis dalej leniu****e... ale jestem zla od rana - mezus pojechal dzis do US i odmowili nam rozlozenia podatku na raty... wiec rzucam gromami ****** !!!!!:wściekła/y:

Mufka zycze Wam zeby kazdy Wasz dzien byla taki jak ten 3 lata temu!!!! A jak Twoj dzisiejszy egzamin?
Puchatko wspoczuje Ci tego mieszkania z tesciowa...
Isikora jak Twoje samopoczucie przed Waszym wielkim dniem?
NieSamowita a co Ty tak umilklas? No nie molestuj tak tego swojego faceta ;-):-D:-)
Kindzia no co z Toba? Co tak rzadko do nas zagladasz?
Ewcia to urlopik juz za niedlugo u Was!!!

Ja jeszcze do jutra na L4 i czekam na moja kolezanke, nie widzialam sie z Nia ponad 3 lata, wczoraj przyjechala ze Stanow ze swoja corcia....

Mufeczko wszystkiego najlepszego z okazji trzeciej rocznicy ślubu.

Ewcia, Izabelka,kindzia, Moniko, Sabinko,Wagnies,Attata, Sreberko, Ivi,
Bastra Meggie Asia Gosia Kiniusia Elza Cloe Kajda Leo Lacosta witajcie :-):-):-):-):-):-):-):-)
Nie bardzo mam czas pisać każdej z osobna bo czeka mnie przedślubne sprzątanie u mnie w domu :tak::tak::tak:.
Jak dam rade wpadnę później :blink::blink:

wagnies do Marcina właśnie dotarło ,że wielki dzień jest już za 5 dni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Nadal mamy dylemat z tańcem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(.
Mieliśmy tańczyć do walca ale byliśmy tylko na 2 lekcjach i kiepsko to widzę :no::no:. Chyba weźmiemy jakaś piosenką do przytulańca:happy::happy::happy:.

Moniko właśnie szukam suwaczka na którym można pokazać odliczanie do tej daty w godzinach:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry